Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Έγραψε ιστορία ο Σπανούλης!!

Νέο «παράσημο» για τον Βασίλη Σπανούλη στην Ευρωλίγκα! Ο αρχηγός του Ολυμπιακού από σήμερα είναι έκτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης, ξεπερνώντας τον Χόλντεν και πάει γι’ άλλους!

Έγραψε ιστορία ο Σπανούλης!
Ρεκόρ για τον Βασίλη Σπανούλη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βαλένθια! Ο αρχηγός των Πειραιωτών χρειαζόταν τρεις πόντους για να ξεπεράσει στη λίστα των σκόρερ τον Τζέι Αρ Χόλντεν (που έχει 2388) και τα κατάφερε εξαιρετικά!

Όντας ο κορυφαίος του παρκέ και σταματώντας στους 21 πόντους, ο V-Span έφτασε τους 2407 πόντους στην Ευρωλίγκα κι έγινε ο έκτος σκόρερ στην ιστορία της διοργανώσεις σε 175 συνολικούς αγώνες που ‘χει δώσει με τις φανέλες των δύο ελληνικών «αιωνίων».

Το να ανέβει πάντως στο βάθρο δεν είναι και πολύ δύσκολη υπόθεση. Ίσα-ίσα. Πέμπτος αυτή τη στιγμή είναι ο Βούιτσιτς (2.444), τέταρτος ο Μπατίστ (2.496), τρίτος ο Λάκοβιτς (2.524), όταν όλοι τους έχουν σταματήσει το μπάσκετ και απέχουν πολύ λίγο απ’ τον Σπανούλη!

Φυσικά στην κορυφή του εν λόγω πίνακα φιγουράρει το όνομα του μπόμπερ, Χουάν Κάρλος Ναβάρο που έχει 3.496 πόντους και… συνεχίζει!*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: