Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Πιθανή η λύση συμβολαίου με Λίλα!!

Πιθανό είναι το σενάριο να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Λίλα ο οποίος σήμερα θα απολογηθεί… τηλεφωνικά στον Γιώργο Χριστοβασίλη.

Πιθανή η λύση συμβολαίου με Λίλα!
Εξελίξεις και μάλιστα άμεσα αναμένονται στον ΠΑΣ Γιάννινα στο θέμα του Άντι Λίλα.

Ο αλβανός μέσος πρόκειται να απολογηθεί σήμερα για τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Παρτιζάν στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Σερβία.

Η απολογία αυτή πρόκειται να γίνει με τηλεφωνική επικοινωνία που θα έχει ο Λίλα με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Χριστοβασίλη.

Το κλίμα για τον Λίλα, στην ομάδα αλλά και στην πόλη είναι αρκετά βαρύ για τον Λίλα. Τόσο οι υπεύθυνοι του ΠΑΣ όσο και οι κάτοικοι των Ιωαννίνων είναι προβληματισμένοι από τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή.

Γι' αυτό και αναμένεται να κρατήσουν σκληρή στάση απέναντι στον Αλβανό ποδοσφαιριστή, ακόμα κι αν η διοίκηση εμφανιστεί επιεικής μαζί του.

Κάτι πάντως που εμφανίζεται δύσκολο στην παρούσα φάση, αφού οι διοικούντες τον ΠΑΣ αναμένεται να τιμωρήσουν με βαριά καμπάνα τον παίκτη τους για τη συμπεριφορά του, κάτι που είχε φανεί και από την προχθεσινή ανακοίνωση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: