Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

«Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο»

Για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Κόροιβο, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ, μίλησε σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη ο προπονητής των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης.

«Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο»
Ο τεχνικός των Θεσσαλών ευχήθηκε υγεία και καλή σεζόν και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους νεοφώτιστους στη μεγάλη κατηγορία Πελοππονήσιους. «Στο παιχνίδι αυτό, υπάρχουν πολλές ομοιότητες με το περυσινό πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία, επίσης, νεοφώτιστη ομάδα. Η ομάδα της Αμαλιάδας τόσο στο μεταξύ μας παιχνίδι του Κυπέλλου, όσο και στα φιλικά, αλλά και στην πρεμιέρα, έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο.

‘Έτσι, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια τόσο εντός, όσο και εκτός γραμμών, με τον κόσμο να μας στηρίζει και φέτος, όπως και πέρυσι. Είναι ένα σημαντικό ‘όπλο’ για μας και είναι και ένα επιπλέον κίνητρο για τα παιδιά που, ουσιαστικά, πρώτη φορά θα παίξουν μπροστά στο κοινό μας. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να έρθει από το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο και να δώσει τα παιδιά την ώθηση που χρειάζονται».

Ο ίδιος χαρακτήρισε τον Κόροιβο ως ομάδα με πολύ ταλέντο, αλλά και έμπειρους παίκτες με πληρότητα σε όλες του τις γραμμές. «Το ‘κλειδί’ για τη νίκη θα είναι η καλή αμυντική λειτουργία, η συνεργασία, αλλά και τα ριμπάουντ στα οποία δεν πήγαμε καθόλου καλά στη Δράμα».

Τέλος, επισήμανε πως: «Είναι νωρίς ακόμη για να κάνουμε συγκρίσεις. Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η περυσινή ομάδα κέρδισε για πρώτη φορά την πέμπτη αγωνιστική και υπήρξε μεγάλη δυσαρέσκεια στην αρχή. Μετά, κέρδισε την συμπάθεια και την αγάπη του κόσμου. Ελπίζω φέτος να τα καταφέρουμε να νικήσουμε νωρίτερα αυτή τη σεζόν και οι νέοι παίκτες να ενσωματωθούν νωρίτερα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: