Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Πάντα δίπλα στην ομάδα!!

O Hρακλής Αντύπας γράφει στο blog του για το sold out που έγινε στα εισιτήρια ενόψει Γιουβέντους και τονίζει πως ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πάντα δίπλα στην ομάδα... 
Μία από τις γνωστές… καραμέλες που ακούγονται, μετά τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, είναι ότι ο κόσμος της ομάδας έχει γυρίσει την πλάτη στους «ερυθρόλευκους», καθώς δεν γεμίζει το γήπεδο στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.
Είναι δεδομένο, ότι οι φίλοι των Πειραιωτών, δεν ζουν σε άλλη χώρα. Αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος, που κάνει το… σκατό του παξιμάδι για να μπορέσει να βγάλει μία ακόμα μέρα. Η κρίση έχει επηρεάσει τους πάντες και είναι λογικό να μην έχουν όλοι την δυνατότητα να προμηθευτούν ακόμα και ένα εισιτήριο των 10 ευρώ, στο πέταλο. Όσοι πάνε γήπεδο, ξέρουν ότι δεν πρόκειται να χαλάσουν μόνο τα χρήματα που κοστίζει το εισιτήριο, αλλά όλο και κάποιο άλλο ποσό θα φύγει από την τσέπη τους.
ADVERTISEMENT
Ο κόσμος του Ολυμπιακού, ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Απλά πλέον, είναι αναγκασμένος  (το μεγαλύτερο μέρος) να επιλέγει παιχνίδια. Να μαζεύει χρήματα για να δει ένα μεγάλο ματς Τσάμπιονς Λιγκ ή ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.  Δεν είναι τυχαίο, ότι τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την Γιουβέντους εξαντλήθηκαν σε χρόνο d/t. Και το ίδιο θα γίνει και για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, έστω και αν το ντέρμπι έρχεται στο καπάκι από την αναμέτρηση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Ο Μίτσελ από την πλευρά του, στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, πέρασε το μήνυμα στους παίκτες, αναφορικά με την αγάπη του κόσμου για την ομάδα. Ερωτηθείς για τις ουρές που σχημάτισε ο κόσμος για ένα εισιτήριο, απάντησε: «Είναι πολύ πιο εύκολο για έναν προπονητή να βλέπει αυτές τις εικόνες παρά να μιλάει γι’ αυτές. Αυτό αποδεικνύει την μεγάλη εμπιστοσύνη του κόσμου απέναντι σε εμάς και επίσης δείχνει εμείς έχουμε μία τεράστια ευθύνη απέναντι στον κόσμο δεν πρέπει να τους απογοητεύσουμε. Πρέπει να δείξουμε ότι εμείς
αξίζουμε την εμπιστοσύνη που αυτοί δείχνουν σε εμάς».
Οι παίκτες τέλος, πρέπει να δώσουν χαρά στον κόσμο και να πάρουν τη νίκη κόντρα στη Γιουβέντους. Αλλά επειδή κάθε πράγμα στο καιρό του, πρέπει να παρουσιάσουν και πάλι καλό πρόσωπο και στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο εκτός έδρας ματς με τον Εργοτέλη.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: