Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Βαριές ήττες για Σπερς, Λέικερς και Θάντερ!!

Πληρώνοντας τις απουσίες τους, Σπερς και Θάντερ γνώρισαν συντριβές στα φιλικά που έδωσαν. Συντριβή και για τους Λέικερς παρά την καλή εμφάνιση του Κόμπι. Μεγάλη ανατροπή για Μπουλς.

Βαριές ήττες για Σπερς, Λέικερς και Θάντερ
Παίζοντας με πολλές απουσίες, οι Σπερς γνώρισαν τη συντριβή με 121-90 από τους Σανς του Γκόραν Ντράγκιτς που είχε 20 πόντους. Οι πρωταθλητές παρατάχθηκαν χωρίς τους Πόποβιτς, Ντάνκαν και Τζινόμπιλι, που έμειναν στο Τέξας για να ξεκουραστούν, αλλά και τους τραυματίες Λέοναρντ, Σπλίτερ και Μιλς. Ο Όστιν Ντέι είχε 17 πόντους για τα «σπιρούνια».

Οι Τζαζ επικράτησαν των Λέικερς κατά κράτος στο Άναχαϊμ με 119-86 παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Κόμπι Μπράιαντ που είχε 27 πόντους, αλλά και του Κάρλος Μπούζερ που πρόσθεσε 17 πόντους. Ο Γκόρντον Χέιγουορντ με 16 και ο Ντέρικ Φέιβορς με 15 πόντους πρωταγωνίστησαν από τους νικητές.

Η Θάντερ χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ που υποβλήθηκε σε επέμβαση ηττήθηκε με 120-86 από τους Πέλικανς στη Νέα Ορλεάνη. Ο Άντονι Ντέιβις με 28 πόντους και 8 ριμπάουντ ήταν και πάλι εξαιρετικός, ενώ ο Τζέρεμι Λαμπ είχε 20 πόντους για τους ηττημένους, που δεν είχαν επίσης στις τάξεις τους Ιμπάκα και Πέρκινς λόγω τραυματισμών, καθώς επίσης Γουέστμπρουκ και Τζάκσον για να ξεκουραστούν.

Ανατρέποντας διαφορά 21 πόντων στα τελευταία 11 λεπτά και με τρίποντο του Τζίμι Μπάτλερ στην εκπνοή οι Μπουλς νίκησαν τους Χοκς με 85-84. Ο ήρωας της τελευταίας στιγμής είχε 29 πόντους, ενώ Πάου Γκασόλ και Ντέρικ Ρόουζ είχαν 11 και 10 αντίστοιχα. Ο Μάικ Σκοτ με 15 πόντους ξεχώρισε από τα «γεράκια».

Οι Ουόριορς επιβλήθηκαν 114-101 των Νάγκετς με τον ρούκι Τζέιμς Μάικλ ΜακΑντού (ανιψιού του Μπομπ ΜακΑντού) να έχει 20 πόντους και τον Κλέι Τόμπσον να προσθέτει 18, όσους είχαν για το Ντένβερ οι Τιμοφέι Μοζγκόφ και Γουίλσον Τσάντλερ.

Τέλος, οι Σέλτικς με 21 πόντους του Τζάρεντ Σάλιντζερ και 20 του Έιβερι Μπράντλεϊ συνέτριψαν με 111-91 τους Σίξερς στη Φιλαδέλφεια. Οι Έλιοτ Γουίλιαμς και Τόνι Ρότεν είχαν από 17 πόντους για τους γηπεδούχους.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: