Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

«Στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια ο Δέλλας»

Στην δουλειά του… απελευθερωμένου, Τραϊανού Δέλλα, αναφέρθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με την ευχή ο 38χρονος τεχνικός να παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη στον πάγκο της ΑΕΚ.

«Στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια ο Δέλλας»
Απόλυτη εμπιστοσύνη στο Τραϊανό Δέλλα έχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Στο πλαίσιο του αφιερώματος του OTE TV για την ΑΕΚ, ο εκτελεστικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στη δουλειά του Έλληνα τεχνικού, ειδικά για τη νέα σεζόν, όπου δείχνει «λυμένος».

Αφού, λοιπόν, ευχήθηκε να παραμείνει για πολλά χρόνια στον πάγκο της «Ένωσης», ο Μπάγεβιτς μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται ώστε να στηριχτεί το ρόστερ σε Έλληνες παίκτες στο άμεσο μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον OTE TV:

Για τη δουλειά του Δέλλα: «Ο Τραϊανός πέρασε μια χρονιά που ήταν λίγο δύσκολη. Τώρα αρχίζει η δεύτερη με το καλό. Είναι και πιο ελεύθερος, θα έλεγα, πιο θετικός. Έρχεται εκεί που χρειάζεται, φτιάχνει αυτά που θέλει, αυτά που σκέφτεται. Τα περνάει στα παιδιά πολύ καλά και ωραία. Θα δούμε. Πιστεύουμε, ότι ο Τραϊανός θα έχει μέλλον σε εμάς για πολλά χρόνια».
Για την επένδυση της ΑΕΚ στους Έλληνες παίκτες: «Έτσι είναι. Εμείς θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες. Έχουμε τώρα και δική μας ακαδημία, που θα προσπαθήσουμε κι από την επόμενη χρονιά να βγάζουμε σιγά - σιγά παίκτες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και πιστεύω, ότι η ΑΕΚ έχει μεγάλο μέλλον από αυτή την πλευρά. Να πάρει παίκτες, να τους φτιάξει, να παίζουν. Αυτό είναι που θέλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: