Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ασπίδα προστασίας από Άγγελο!!

«Εδώ είναι ΠΑΟΚ, να σας τιμωρήσουν άλλοι», η ατάκα Άγγελου προς τους μικρούς διεθνείς της Νέων που επέστρεψαν «τρομοκρατημένοι».

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΚΑΣ

Επέστρεψε ο μισός ΠΑΟΚ από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική και σίγουρα αυτό ήταν το καλύτερο μαντάτο που θα μπορούσε να υπάρχει αν και ο τραυματισμός του Κλάους το μετρίασε.

Πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, συνέβησαν αρκετά πράγματα αλλά αυτό που κρατάω είναι η διαχείριση των μικρών της Νέων από τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο σκληρός συνήθως προπονητής του ΠΑΟΚ, δεν απέφυγε ένα μικρό ξεφωνητό προς τους μικρούς, αφού έτσι έπρεπε να κάνει από τη στιγμή που συμμετείχαν σε κάτι τόσο αρνητικό για την ιστορία των εθνικών ομάδων.

Όμως από εκεί και πέρα, απέφυγε να τους τιμωρήσει λέγοντας πως «Εδώ είναι ΠΑΟΚ. Αν θέλουν ας σας τιμωρήσουν αυτοί».

Οι μικροί ήταν γενικά τρομοκρατημένοι και δεν ήξεραν τι θα αντιμετωπίσουν εντός των τειχών της ομάδας τους και πίστευαν πως θα τιμωρηθούν. Όμως ο Αναστασιάδης στη προκειμένη περίπτωση τους προστάτεψε και αυτό έχει σημασία. Σε γενικές γραμμές ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μάλλον έκανε χαβαλέ με τους διεθνείς γενικότερα, με τον Κάτσε και αυτά που έζησε και τους Έλληνες που έζησαν κάτι που σίγουρα δεν περίμεναν.

Πάντως σε πρώτη φάση, σημασία έχει να ετοιμαστεί γρήγορα η ομάδα. Όσο το συντομότερο δυνατό…


Μυστήριο με Τζαβέλλα

Είναι σαφές πως στη περίπτωση Τζαβέλλα υπάρχει μία έλλειψη συνεννόησης μεταξύ του παίκτη και του ΠΑΟΚ.

Αρχικά η γνωμάτευση έκανε λόγο για απουσία έξι με οκτώ εβδομάδων, όμως στη συνέχεια ενημερωθήκαμε πως η απουσία του από τις υποχρεώσεις της ομάδας θα είναι 4 με 5 εβδομάδες.

Προχθές που συμπληρωνόντουσαν οι τέσσερις εβδομάδες, μάθαμε πως έγινε μαγνητική στον παίκτη και τελικά θα γίνει μία νέα σε άλλες δύο εβδομάδες. Με λίγα λόγια σίγουρα εκτός ομάδας μένει έξι εβδομάδες και βλέπουμε.

Λίγες μέρες πριν, ο Τζαβέλλας είχε δηλώσει πως θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος στον αγώνα με τη Φιορεντίνα που είναι σε μία εβδομάδα. Άρα κάπου μπάζει εδώ η υπόθεση.

Το τι πραγματικά συνέβη πρέπει να βγούνε να το πούνε στον ΠΑΟΚ. Αν έγινε λάθος, αυτά συμβαίνουν. Όποιος δουλεύει κάνει λάθη, ναι μεν είναι κακό και θα δεχτεί κριτική, όμως όλοι δεχόμαστε στις δουλειές μας. Όσο για τον παίκτη, φαντάζομαι πως δεν θα είναι στα καλύτερά του από το τελευταίο μαντάτο. Άλλες δύο εβδομάδες ενώ περίμενε να μπει, είναι θέμα.


Η περίπτωση Κάτσε

Αυτή τη φορά υπήρξαν αντανακλαστικά από τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Ιστοσελίδα που γράφει για τον ΠΑΟΚ είχε ανεβάσει την ημέρα του Σερβία – Αλβανία, πριν γίνει ότι γίνει, πως το συγκεκριμένο προφίλ δεν είναι του παίκτη αλλά το διαχειρίζονται φανς του, Ελληνες και Αλβανοί.

Από εκεί και πέρα βέβαια, το προφίλ φιλοξένησε και προσωπικές φωτογραφίες κάτι που μπορεί να συμβεί με χιλιάδες τρόπους. Κακά τα ψέματα, το πράγμα δεν μπορεί να ελεγχθεί πλέον.

Ο ΠΑΟΚ βέβαια κινήθηκε άμεσα, έκανε αυτό που όφειλε σε συνεργασία με τον παίκτη, κατέβασε τη σελίδα και κάπου εκεί το παραμύθι τελείωσε.

Το ερώτημα είναι αν αυτοί οι άνθρωποι που διαχειρίζονταν τη σελίδα αυτή είναι φίλοι του Κάτσε ή παντελώς άγνωστοι.

Αν είναι φίλοι του, πολύ καλά θα κάνει να τους απομακρύνει από τη ζωή του. Ο ίδιος και το περιβάλλον του ισχυρίζονται πως δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς και θα ήθελα να το πιστέψω.

Στο ενδεχόμενο όμως να είμαι λίγο καχύποπτος, αν αυτοί οι άνθρωποι είναι γνωστοί, θα πρέπει να αποβληθούν χθες από τη ζωή του.

Μιλάμε για βλάκες, επικίνδυνους και άκρως προβληματικούς. Αμόρφωτους, απαίδευτους και κακή επιρροή για τον αθλητή. Ο οποίος πλέον μεγαλώνει και κάποτε θα σταματήσουμε να τρέχουμε από πίσω του για να μαζεύουμε τα κόπρανα των ηλιθίων.


Αληθεύει;

Είναι αλήθεια αυτό που πήρε το αυτί μου χθες ή αποτελεί μία υπερβολή του περιβάλλοντος Κάτσε που ήταν σε άμυνα;

Αληθεύει πως όταν ταξιδεύει μόνος για να πάει στην εθνική Αλβανίας ή διακοπές, στα αεροδρόμια τον περνάνε οι αστυνομικοί από ανάκριση γιατί είναι περασμένος ως μέλος του UCK; Γιατί αν συμβαίνει αυτό και δεν έχουν ληφθεί μέτρα υπάρχει πρόβλημα.

Από την άλλη, όταν ταξιδεύει μαζί μας, δεν έχω εντοπίσει καμία απολύτως διαφορετική συμπεριφορά απέναντί του. Σε σχέση πάντα με τα υπόλοιπα παιδιά.


Μεγάλος μπασκετικός ΠΑΟΚ

Η χθεσινή νίκη στη Τουρκία απέναντι στην Καρσίγιακα δεν είναι από αυτές που λες αναμενόμενη. Με τον ΠΑΟΚ να είναι μία εντελώς νέα ομάδα και να έχει απέναντί του μία που έχει σχεδόν πέντε εκατ. ευρώ μπάτζετ.

Σχεδόν 14 φορές πάνω από το δικό του ουσιαστικά. Ο ΠΑΟΚ βρίσκει λύσεις, βρίσκει μεγάλα σουτ σε φάση που η σεζόν χρειάζεται νίκες για την ψυχολογία της ομάδας αλλά και για την πίστη στο πλάνο του προπονητή της. Αυτή τη φορά μάλιστα ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μείνει όρθιος μετά από δύο παρατάσεις και στη δεύτερη μάλιστα να βάλει 14 πόντους χωρίς να πάει αυτή στις βολές. Που σημαίνει πως η ομάδα έχει και βάθος και ποιότητα και αθλητικά προσόντα.

Πραγματικά πολλές φορές αναρωτιέμαι μέσα μου τι θα συνέβαινε αν η ομάδα είχε δύο εκατ. ευρώ μπάτζετ και όχι 300 χιλιάδες. Από την άλλη όμως, φωναχτά είμαι εξαιρετικά περήφανος που αυτά τα παιδιά, με αυτά τα λεφτά πετυχαίνουν μεγάλα πράγματα, βοηθάν τον εαυτό τους και βέβαια τον σύλλογο να ξεχρεώσει χωρίς να θιχτεί ο εγωισμός των οπαδών του.

Αυτή η ομάδα αξίζει πολλά περισσότερα από αυτά που έχει. Με το Ρέθυμνο, υπήρξε μία αρκετά καλή εικόνα, όμως μπορούμε και καλύτερη.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: