Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ο Μπρέσεβιτς και ο... σίγουρος!!

Στον Άλεξ Ντακόλ καταλήγει ο Τραϊανός Δέλλας για την κορυφή της επίθεσης. Αυξημένες οι πιθανότητες για να μπει ο Ιβάν Μπρέσεβιτς στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Απόλλωνα.

Ο Μπρέσεβιτς και ο... σίγουρος
Επιστρέφει στο κυριακάτικο (19/10, 18:00) παιχνίδι στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ ο Άλεξ Ντακόλ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είχε αποκτήσει σαφές προβάδισμα τις τελευταίες ημέρες για να αντικαταστήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Χρήστο Αραβίδη, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στον Απόλλωνα, λόγω ης κόκκινης που πήρε με τον Παναιγιάλειο.

Από την τελευταία δοκιμή του Τραϊανού Δέλλα «κλείδωσε» ότι αυτός θα είναι τελικά ο φορ της Ένωσης κόντρα στους…Κωστένογλου, Αλεξόπουλο. Απλά το πράγμα μπέρδεψε λίγο στην χθεσινή προπόνηση σε ότι αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, καθώς δεν προπονήθηκε ο Ανάκογλου. Ο 23χρονος χαφ ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα και την θέση του δίπλα στον Κορδέρο πήρε ο Μάνταλος με αποτέλεσμα να βρεθεί με τους βασικούς ο Ντούνης, αλλά δύσκολα θα παίξει από την αρχή κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Αρκετές πιθανότητες να μπει στην αποστολή για το προσεχές παιχνίδι έχει πλέον ο Ιβάν Μπρέσεβιτς. Ο Κροάτης έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και είναι σε καλή κατάσταση με δεδομένο ότι έχει λίγες προπονήσεις στα πόδια του. Πάντως, από την Τρίτη έχει ανεβάσει ρυθμούς. Είναι στο χέρι του 38χρονου τεχνικού να θα τον πάρει μαζί του και δεν αποκλείεται να το κάνει.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: