Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ο ΠΑΟΚ τιμά τους αριστούχους μαθητές του!

NIVE0302
Ο πρωταθλητισμός δεν αναιρεί φυσικά, την αναγκαιότητα σφαιρικής εκπαίδευσης. Για τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ αποτελεί προτεραιότητα η εφαρμογή της βασικής αρχής «νους υγιής εν σώματι υγιές».
Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ομάδας: “Ναι μεν είναι δύσκολο και προφανώς κοπιαστικό για ένα παιδί, όταν καλείται να αντεπεξέλθει εξίσου καλά στα ποδοσφαιρικά του καθήκοντα και στις σχολικές υποχρεώσεις, μα σε καμία περίπτωση ακατόρθωτο. Κι αυτοί που το καταφέρνουν στον ΠΑΟΚ δεν είναι λίγοι. Σχολείο, προπόνηση, διάβασμα σε καθημερινή βάση. Είναι μία διά βίου διαδικασία, που όταν έχει επιτυχή αποτελέσματα δεν μπορεί παρά να επιβραβεύεται και να επικροτείται.
Γι’ αυτό και ο ΠΑΟΚ τιμά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του που είτε κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή , είτε αριστεύουν στα μαθήματα τους. Αξίζουν συγχαρητηρίων και η αναφορά τους κρίνεται επιβεβλημένη.
Οι Σάββας Τουμανίδης, Τίμος Τσελεπίδης και Παναγιώτης Τσιαμπάζης, μέλη της Κ20 του ΠΑΟΚ είναι πια και φοιτητές. Ο Σάββας Τουμανίδης πέρασε στο Οικονομικό, οι Τσελεπίδης και Τσιαμπάζης στα ΤΕΦΑΑ, ενώ ο Φώτης Παντεκίδης πήρε αριστείο για τις επιδόσεις του στην Γ΄Λυκείου.
Αριστεία έλαβαν επίσης, οι Ζήσης Χατζηστραβός, Οδυσσέας Δημητρακόπουλος, Κωνσταντίνος Πεχλιβανίδης, Παναγιώτης Παναγιωτίδης, Γιώργος-Κωνσταντίνος Νεστωράς, μέλη της Κ16 και Κ17.
Εξαιρετικούς βαθμούς και αριστεία προόδου είχαν και οι Σεραφείμ Μανιώτης, Γιώργος Γαλιλαίος και Θεοχάρης Τσιγγάρας, μέλη της Κ15, όπως και οι μικρότεροι (Κ14) Χρήστος Ταλιχμανίδης, Γιώργος-Μιχάλης Κούλαλης και Ανέστης Προβατίδης.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που επιμελήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
NIVE0301
NIVE0302
NIVE0304
NIVE0305
NIVE0306
NIVE0308
NIVE0310
NIVE0399
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: