Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Μποχωρίδης: «Να αφήσουμε πίσω τον Ολυμπιακό»

Ανυπόμονος να αγωνιστεί στο πρώτο του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό, δήλωσε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ενόψει του ματς με την Τουρόβ.

Μποχωρίδης: «Να αφήσουμε πίσω τον Ολυμπιακό»
Αντίστροφα μετρά το χρόνο ο Λευτέρης Μποχωρίδης για κάνει ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο ίδιος ενόψει της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ κόντρα στην πολωνική Τουρόβ.

«Ανυπομονώ να ζήσω το πρώτο μου παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή και να μην τους αφήσουμε περιθώρια. Είχαμε κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς μέχρι τώρα, ωστόσο επιστρέφουν κάποιοι παίκτες και πρέπει να δείξουμε καλύτερη εικόνα στο γήπεδο», δήλωσε αρχικά ο Λευτέρης Μποχωρίδης και συμπλήρωσε:

«Είναι η αρχή του ομίλου, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Πρέπει να δείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτεροι και ότι το θέλουμε περισσότερο. Μας βοήθησε ψυχολογικά η νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και τώρα σκεφτόμαστε μόνο την Τουρόβ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: