Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Παναθηναϊκή… οικογένεια!! (pics)

Σε εξαιρετικό κλίμα, ο Γιάννης Αλαφούζος παρέθεσε δείπνο στους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, επιβεβαιώνοντας και το οικογενειακό κλίμα εκτός γηπέδου. Τι είπε ο Μπούρμπος.

Παναθηναϊκή… οικογένεια! (pics)
Μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα δείπνησε σήμερα το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού σε γνωστό εστιατόριο των Βορείων Προαστίων.

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρέθεσε δείπνο σε παίκτες και τιμ, σε μια κίνηση ενότητας και αποφόρτισης απ’ τις δύσκολες «αποστολές» που έρχονται στο εγγύς μέλλον.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πέρασε από όλα τα τραπέζια και χαιρέτησε τους πάντες δια χειραψίας και κάθισε μαζί με τους Τάκη Φύσσα, Νίκο Νταμπίζα, Δημήτρης Σαραβάκος, Γιάννη Αναστασίου, Στιβ Ρούτερ και Γιουσέφ Φος.

Ο Χρήστος Μπούρμπος δήλωσε: «Είναι σημαντικές αυτές οι εκδηλώσεις βοηθούν στο καλό κλίμα της ομάδας. Θα γίνουν και άλλα τραπέζια μέσα στην χρονιά», ενώ ερωτηθείς για το ματς με τον ΟΦΗ που έρχεται: «Είναι σημαντικό να κερδίσουμε τον ΟΦΗ για να ανέβουμε ψυχολογικά και αγωνιστικά. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια με Αιντχόφεν και Ολυμπιακό και είναι σημαντικό να πάμε με νικηφόρα αποτελέσματα. Τώρα ανήκω στον Παναθηναϊκό και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου».


inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: