Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Τόμιτς: «Κορυφαίος στην Ευρώπη ο Σπανούλης»

Στην καλή δουλειά των παικτών του και στην απόδοση του Βασίλη Σπανούλη εστίασε ο Μίλαν Τόμιτς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στη Βαλένθια.

Τόμιτς: «Κορυφαίος στην Ευρώπη ο Σπανούλης»
Ο έλεγχος των ριμπάουντ και η καλή άμυνα επέτρεψε στον Ολυμπιακό να περάσει νικηφόρα από τη Βαλένθια, όπως δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς.

«Ξέραμε ότι η Βαλένθια παίζει πολύ σκληρή άμυνα επάνω στη μπάλα. Παίζει σκληρή άμυνα στην έδρα της. Αντιδράσαμε σωστά όταν βρεθήκαμε τέσσερις πόντους πίσω, με αρκετή συγκέντρωση στην άμυνα καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Ήταν σημαντικό για μας να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να ξοδέψουμε σωστά τα φάουλ που είχαμε για να μην επιτρέψουμε στη Βαλένθια να τρέξει, όπως της αρέσει. Δώσαμε μόνο 1-2 αιφνιδιασμούς στη Βαλένθια, κάναμε εξαιρετική δουλειά σε αυτό το κομμάτι» , δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού,

Παράλληλα αναφέρθηκε στους Βασίλη Σπανούλη και Μπρεντ Πέτγουεϊ. «Θέλω να σταθώ στον Πέτγουεϊ, ο οποίος σήμερα δεν σκόραρε, αλλά ήταν από τους καλύτερους μας παίκτες. Σε ό,τι είχαμε ετοιμάσει στην άμυνα και στις αλλαγές, το έκανε, ήταν παντού. Θέλω να σταθώ και στον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος για άλλη μια φορά έδειξε γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: