Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ο Φουστέρ είναι εδώ!!

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Φουστέρ στην 11άδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη κάτι που ενδεχομένως να επαναληφθεί και κατά της Γιουβέντους.

Ο Φουστέρ είναι εδώ!
Ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες και όλα δείχνουν ότι ο Μίτσελ μπορεί να υπολογίζει και πάλι σε αυτόν.

Ο λόγος για τον Νταβίντ Φουστέρ ο οποίος είναι έτοιμος να ριχτεί… στη μάχη σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο για τον Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι πριν το παιχνίδι με την Γιουβέντους και μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός άσος θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα βρίσκεται στην 11άδα των ερυθρολεύκων στο παιχνίδι του Σαββάτου. Το ματς αυτό θα αποτελέσει και ένα τεστ για να διαπιστωθεί εάν είναι σε καλή κατάσταση για να αγωνιστεί και κατά της Γιουβέντους.

Λογικά θα παίξει στη θέση του Αφελάι (ο οποίος προέρχεται από δύο σερί παιχνίδια με την Εθνική του ομάδα) αύριο στο Ηράκλειο, εάν δείξει έτοιμος τότε είναι πολύ πιθανό να τον δούμε και κόντρα στη Γιουβέντους.

Προφανώς ο Φουστέρ δεν θα είνι η μοναδική αλλαγή του Μίτσελ στην 11άδα.

Λογικά θα φρεσκάρει κι άλλο το βασικό σχήμα που μας είχε συνηθίσει στα προηγούμενα παιχνίδια μια κι ακολουθούν και τα ματς με Γιουβέντους και Παναθηναϊκό.

Ο Αυλωνίτης λογικά θα πάρει θέση στα στόπερ, ενώ εάν οι Διαμαντάκος και Μπενίτες είχαν περισσότερες προπονήσεις στα πόδια τους θα διεκδικήσουν τη θέση του φορ αντί του Μήτρογλου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: