Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Φοβού... το «Καραϊσκάκης»!

Τους παίκτες της Γιουβέντους προειδοποιεί ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά και των «μπιανκονέρι», Έντσο Μαρέσκα, για το τι θα συναντήσουν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Μια… κόλαση, όπως τονίζει!

Φοβού... το «Καραϊσκάκης»!
Ο Έντσο Μαρέσκα επιστρέφει, όχι στην ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά στην επικαιρότητα των Πειραιωτών.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων», μιλώντας σε ιταλικό μέσο, έβαλε… φρένο στα όνειρα των παικτών της Γιουβέντους στην περίπτωση που νομίζουν πως θα έχουν ένα ήσυχο βράδυ στο Φάληρο.

Ο Ιταλός μέσος που έχει αγωνιστεί στη «βέκια σινιόρα», τόνισε πως αν και η ομάδα του Τορίνο είναι καλύτερη, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα είναι μια «κόλαση» κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

«Έχω ακόμη επαφή με τον Αντώνη Νικοπολίδη, αλλά όταν ακούω “Ολυμπιακός” θυμάμαι την πολύ καυτή ατμόσφαιρα στα ματς με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ», σημείωσε αρχικά ο 34χρονος άσος της Παλέρμο, ο οποίος ήταν ο πρώτος Ιταλός που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα.

Και συνέχισε: «Αν είναι "καυτό" το γήπεδο Καραϊσκάκη; Το γήπεδο είναι το θερμότερο στην Ελλάδα. Έπαιξα τόσο πολύ σε αυτά τα χρόνια και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό είναι ένα από τα πιο θορυβώδη στην Ευρώπη. Η Γιουβέντους θα βρει μία άλλη... Κωνσταντινούπολη.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία νίκη σε ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού με 1-0 (21 Μαρτίου 2010 νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ με γκολ του Νταρμπισάιρ). Περιμέναμε 1-2 ώρες έξω από το γήπεδο αφού οι οπαδοί των γηπεδούχων είχαν βάλει φωτιά στο λεωφορείο μας
».

Σε ότι έχει να κάνει με την νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο, δήλωσε: «Είδα το παιχνίδι από την τηλεόραση και οι Έλληνες ήταν πολύ καλοί, εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που τους προέκυψαν. Ο Ολυμπιακός μεταμορφώνεται στο γήπεδο του.

Βέβαια, η Γιουβέντους στα χαρτιά είναι ανώτερη. Οι παίκτες της Γιουβέντους συνήθισαν να παίζουν σε υψηλό επίπεδο και είμαι βέβαιος ότι δεν θα τους επηρεάσει το περιβάλλον. Νομίζω ότι ειδικά για κάποιον σαν τον Τέβες, ο οποίος είναι εξοικειωμένος με το πρωτάθλημα Αργεντινής που παίζουν με το... μαχαίρι στα δόντια
».

Τέλος αναφέρθηκε στους πιο επικίνδυνους παίκτες του «θρύλου» -σύμφωνα με τους Ιταλούς- τους Κώστα Μήτρογλου και Ιμπραΐμ Αφελάι, λέγοντας: «Παίζαμε μαζί (Μήτρογλου), αν και το 2009-10 ήταν ένας διαφορετικός παίκτης απ' ό,τι σήμερα. Ο Μήτρογλου που ήξερα ότι ήταν ένα αγόρι με ποιότητα, αλλά με τη νοοτροπία ενός νεαρού άνδρα. Τα γκολ του των τελευταίων ετών είναι η απόδειξη πως έχει μαζευτεί. Αλλά δεν είναι ο μόνος. Ο Αφελάι είναι επίσης ένας πολύ σημαντικός και έμπειρος παίκτης». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: