Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Τζόρτζεβιτς: «Πολύ καλός προπονητής ο Ιβάνοβιτς»


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, σε δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτικό σταθμό της Βοσνίας.

Τζόρτζεβιτς: «Πολύ καλός προπονητής ο Ιβάνοβιτς»
Σίγουρος πως η εθνική ομάδα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης μπορεί να κάνει μία αξιόλογη πορεία στο Ευρωμπάσκετ του 2015, λόγω των Μίρζα Τελέτοβιτς και Ντούσκο Ιβάνοβιτς, εμφανίστηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, σε δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας.

«Αρκετοί ήταν αυτοί που με κάλεσαν για συγχαρητήρια, όπως ο Ντίβατς, Ντανίλοβιτς, Πάσπαλι και Ομπράντοβιτς. Φυσικά και ο Μποντιρόγκα, με τον οποίο μιλάμε καθημερινά», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σχετικά με τα τηλεφωνήματα που δέχθηκε μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου με την εθνική ομάδα της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, αποκαλύπτοντας πως τον κάλεσαν και οι πρώην συμπαίκτες του Σαμίρ Άβντιτς, Τέομαν Αλιμπέγκοβιτς και Ντίνο Ράντζα.

Στη συνέχεια, ο 47χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βοσνίας: «Η Βοσνία είναι μία ομάδα με μεγάλους παίκτες, όπως είναι ο Μίρζα Τελέτοβιτς, ο οποίος συγκαταλέγεται στα καλύτερα “4άρια” της Ευρώπης. Επίσης, έχει και έναν πολύ καλό προπονητή τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και γι’ αυτό είμαι σίγουρος πως θα τα πάει πολύ καλά την επόμενη σεζόν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: