Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Αγωνία για Κλάους, στο… φουλ οι μηχανές!!

Πρόγραμμα με αυξημένη ένταση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ την Πέμπτη, με την προετοιμασία ενόψει Ατρόμητου να μπαίνει στο τελικό στάδιο. Θεραπεία για τον Αθανασιάδη, που είναι αμφίβολος.

Αγωνία για Κλάους, στο… φουλ οι μηχανές
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον Ατρόμητο, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στην προπόνηση της Πέμπτης ανέβασε τους ρυθμούς, σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Ο έμπειρος τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά» εστίασε στη φυσική κατάσταση, στην τακτική αλλά και στα τελειώματα των φάσεων με μία επαφή.

Ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Ράζβαν Ρατς, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ρουμανίας. Όσον αφορά τον Στέφανο Αθανασιάδη, ακολούθησε θεραπεία στο γυμναστήριο και η συμμετοχή του στο ματς της Τούμπας παραμένει αμφίβολη έπειτα από το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς της Εθνικής απέναντι στην Βόρειο Ιρλανδία. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τζαβέλλας συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί.

Στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο δεν θα βρίσκονται οι Δεληγιαννίδης, Πόζογλου και Σαββίδης, που θα ενσωματωθούν στην ομάδα Κ20 για την αναμέτρηση του Σαββάτου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: