Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ενημέρωση και αποφάσεις!!

Αναμένεται εντός της ημέρας στην Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα ενημερωθεί για όλα τα θέματα γύρω από τον ΠΑΟΚ που πρέπει να «τρέξει» άμεσα η ΠΑΕ.

Ενημέρωση και αποφάσεις
Το «πράσινο φως» του Ιβάν Σαββίδη περιμένουν στην ΠΑΕ για να δρομολογήσουν τις εξελίξεις σε όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα.

Ο μεγαλομέτοχος θα επιστρέφει στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη εκτός απροόπτου την Παρασκευή.

Πρώτο στη λίστα είναι το θέμα των χρεών προς το Δημόσιο, με τον «ισχυρό άνδρα» να θέλει να δώσει εφάπαξ το ποσό, γλιτώνοντας το μεγαλύτερο μέρος από προσαυξήσεις και πρόστιμα.

Έχει προγραμματίσει να παρακολουθήσει από κοντά το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 7η αγωνιστική της Super League και θα μιλήσει με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Είναι πιθανό να συζητήσουν και για το μπάτζετ που θα έχει ο «δικέφαλος του Βορρά» για μεταγραφές τον Ιανουάριο. Υπάρχουν τρία ακόμη σημαντικά… θέματα και τα οποία χρίζουν άμεσης λύσης.

Η πρόσφατη ειρηνική κατάληψη οπαδών της ομάδας στα γραφεία της Τούμπας, που είχε σκοπό να βρεθεί λύση για τους φίλους της ομάδας που είναι υποχρεωμένοι να μεταβαίνουν για έξι ώρες σε αστυνομικό τμήμα όταν παίζει η ομάδα τους. Επιπλέον, είχαν ζητήσει απομάκρυνση των Γεροντίδη (μέλος του ΔΣ) και Μαυρομάτη (νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ).

Θα ενημερωθεί ακόμη για τα εξελίξεις γύρω από το προπονητικό που θέλει να χτίσει ο ΠΑΟΚ στην Θέρμη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: