Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Σλότερ: «Είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο»

Τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στον Γ΄όμιλο της Ευρωλίγκας αναγνώρισε ο Έι Τζέι Σλότερ. Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως μια καλή αρχή κόντρα στην Τουρόβ θα είναι πολύ σημαντική.

Σλότερ: «Είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο»
Δεν υπάρχουν εύκολα ματς στην Ευρωλίγκα, όπως παραδέχεται και ο Έι Τζέι Σλότερ. Ο Αμερικάνος γκαρντ μιλώντας στους εκπροσώπους των Μέσων, μετρά τις… ώρες για την πρεμιέρα κόντρα στην Τουρόβ, η οποία θα είναι και το ντεμπούτο στην διοργάνωση.

Ο 27χρονος άσος του «Τριφυλλιού» σημείωσε πως αν και ο όμιλος των «πράσινων» είναι δύσκολος, μια νίκη κόντρα στους Πολωνούς θα είναι πολύ σημαντική ενόψει της συνέχειας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που αρχίζει η Ευρωλίγκα. Είμαστε σ' έναν δύσκολο όμιλο κι ελπίζουμε να κάνουμε καλή αρχή, καθώς παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να νικήσουμε» είπε ο Σλότερ και συνέχισε για την αυριανή (17/10) αναμέτρηση: «Πρέπει να παίξουμε επιθετική άμυνα. Θα 'ναι δύσκολο παιχνίδι κι όπως μας λέει κι ο κόουτς όλα ξεκινούν απ' την άμυνα».

Επίσης, σχολίασε το γεγονός πως η αναμέτρηση με την Τουρόβ θα είναι το ντεμπούτο του στην Euroleague: «Είναι μία πρόκληση κι είμαι ενθουσιασμένος που αρχίζει η Ευρωλίγκα. Το ονειρευόμουν και το περίμενα πολύ καιρό».

Για το πώς βίωσε ο ίδιος τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Ο κόουτς κι οι συμπαίκτες μου δίνουν αυτοπεποίθηση και μου λένε να σουτάρω όταν μπορώ κι αυτό θα προσπαθήσω να κάνω».

Όσο για τις δυσκολίες που θα συναντήσουν στην εντός έδρας πρεμιέρα κόντρα στην πρωτάρα Τούροβ: «Όλα τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι κάποιο παιχνίδι είναι εύκολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: