Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Αλεξανδρής: «Η ψυχολογία μας έχει βελτιωθεί θεαματικά»

Μεγάλη διαφορά στην ψυχολογία των παικτών του βλέπει το τελευταίο διάστημα ο προπονητής του Πανιωνίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής. «Είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα», σχολίασε για τον ΚΑΟΔ.

Αλεξανδρής: «Η ψυχολογία μας έχει βελτιωθεί θεαματικά»
Σημαντικό ματς για την πορεία του Πανιωνίου, αλλά και για την ψυχολογία των παικτών του είναι αυτό του Σαββάτου (15/11, 17:00) κόντρα στον ΚΑΟΔ στη Δράμα, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο 63χρονος κόουτς τόνισε πως είναι θεαματική η διαφορά στις προπονήσεις των «κυανέρυθρων» και στάθηκε επίσης στις προσθήκες των Χάνκοκ, Κόλεμαν.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τη σημασία του παιχνιδιού: «Κάθε παιχνίδι για εμάς, είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Δεν έχουμε πανηγυρίσει ακόμα νίκη και είμαστε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ειδικότερα, παίζοντας εναντίον ομάδων με τις οποίες έχουμε τους ίδιους στόχους. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και ο ΚΑΟΔ. Το ματς αυτό είναι σημαντικό και για την πορεία μας και για τη ψυχολογία μας».

-το που θα βασιστεί η ομάδα του: «Είναι αλήθεια, πως η ψυχολογία μας έχει βελτιωθεί θεαματικά και από τον τρόπο που δουλεύουμε και την ανταπόκριση των παιδιών, αλλά κυρίως και από την ενίσχυση του ρόστερ, με τους Χάνκοκ και Κόλεμαν».

-το πιο δυνατό σημείο του ΚΑΟΔ American Genetics: «Είδαμε ότι είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Αυτό φαίνεται και στο επιθετικό πλάνο που έχει. Μπορεί και εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τους παίκτες που είναι ικανοί στο σκοράρισμα. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από μέρους μας, στο αμυντικό κομμάτι, έτσι ώστε να τους περιορίσουμε σε αυτά που θέλουν να πετύχουν».

-το «κλειδί» του αγώνα: «Με τον ΠΑΟΚ είπα για τα ριμπάουντ και από ό,τι αποδείχθηκε, είχα δίκιο. Τώρα πιστεύω ότι θα είναι ο ρυθμός. Ο ΚΑΟΔ είναι ομάδα που τρέχει καλά και τρέχει κάποια παιχνίδια στο τρανζίσιον. Αυτά θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή. Θα χρειαστούμε αυτοσυγκέντρωση, για το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: