Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Τα δεδομένα για Βιεϊρίνια!!

Μπορεί οι τοποθετήσεις του Κλάους Άλοφς περί παραμονής του Αντελίνο Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ να άλλαξαν κάπως το κλίμα στις σχέσεις του τεχνικού διευθυντή της γερμανικής ομάδας με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο ως προς την παραμονή του.
Η υπόθεση Βιεϊρίνια, όπως εκτιμούν οι Γερμανοί δημοσιογράφοι δεν θα έχει σύντομα… happy end. Ο λόγος είναι πως στη Βόλφσμπουργκ δεν έχουν αποφασίσει αν ο διεθνής Πορτογάλος μπορεί λόγω των συχνών τραυματισμών του να διεκδικήσει ένα νέο συμβόλαιο στην παρούσα φάση. Οι «Λύκοι» είχαν ξοδέψει το Γενάρη του 2012 αρκετά εκατομμύρια ευρώ για να τον φέρουν στην ομάδα τους, όμως ο Βιερίνια δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στην ομάδα κι αυτό είναι ένα στοιχείο που τους προβληματίζει. Οι δύο πλευρές ακόμα δεν έχουν καθίσει στο ίδιο τραπέζι για να μιλήσουν για αριθμούς και χρόνια. Σίγουρα θα γίνει μία κουβέντα τις επόμενες ημέρες όπου θα φανούν οι προθέσεις του Κλάους Άλοφς. Γιατί άλλο είναι να μιλάς και να υπόσχεσαι και άλλο είναι οι πράξεις.
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια όπως και κάθε ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σ’ ένα προηγμένο πρωτάθλημα θα ήθελε ένα νέο συμβόλαιο με την Βόλφσμπουργκ έστω και με λιγότερα χρήματα. Ο Πορτογάλος γνωρίζει πως η προσφορά του στην ομάδα ήταν σε μικρή κλίμακα, όμως όπως λέει το περιβάλλον νιώθει δυνατός κι έτοιμος για μεγαλύτερα πράγματα. Όμως  στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει πάντα το ενδεχόμενο να μην υπάρξει συμφωνία. Γιατί σ’ έναν γάμο δεν αρκεί να θέλει μόνο ένας, αλλά και οι δύο.
Στον ΠΑΟΚ, όπως έχουμε αναφέρει στην «Α» γνωρίζουν πολύ καλά πως το θέμα δεν είναι στο χέρι τους. Εξαρτάται από άλλους αν ο Βιεϊρίνια καταλήξει στην Τούμπα, είτε τον Γενάρη, είτε το καλοκαίρι.  Αυτό που ήταν να κάνει η διοίκηση του Δικεφάλου το έκανε και με το παραπάνω. Δηλαδή ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ζήσης Βρύζας είχε κατ’ ιδίαν επαφές  με τον ίδιο τον αθλητή εκφράζοντας την επιθυμία της ΠΑΕ, αλλά και του μεγαλομετόχου που τόσα έχει ακούσει, αλλά και δει για τον Βιεϊρίνια, να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.
Μεγάλο ρόλο στην παραμονή του θα παίξει και η οικογένειά του. Ο Βιεϊρίνια είναι παντρεμένος  με Ελληνίδα και έχει ένα μικρό κοριτσάκι. Σίγουρα η ζωή στη Γερμανία μπορεί να είναι πιο άνετη, όμως σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει μ’ αυτή στη Θεσσαλονίκη. Ο Πορτογάλος, επίσης,  πρόσφατα αγόρασε ένα σπίτι στην περιοχή της Θέρμης και το επισκέπτεται συχνά-πυκνά κάτι που σημαίνει πολλά, ενώ η οικογένεια Βιεϊρίνια θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη τις ημέρες των Χριστουγέννων.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: