Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Αισιοδοξία ενόψει Πανιωνίου!

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον ΚΑΟΔ απέναντι στον μαχητικό και «αναβαθμισμένο» Πανιώνιο όπως είπε ο Κώστας Μέξας, με τον προπονητή των Δραμινών να είναι αισιόδοξος για επιστροφή στις νίκες.

Αισιοδοξία ενόψει Πανιωνίου
Αφότου μίλησε με κολακευτικά λόγια για το αγωνιστικό επίπεδο του Πανιωνίου, ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Κώστας Μέξας εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να ρίξει στο… καναβάτσο τους Νεοσμυρνιώτες και να επανέλθει στις νίκες.

«Είναι άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας απέναντι στον Πανιώνιο που αποτελείται από πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες και με την έλευση του νέου προπονητή έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση. Πρέπει να είμαστε πολύ αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, ώστε να περιορίσουμε την δημιουργία των περιφερειακών παικτών του Πανιωνίου, το transition παιχνίδι τους και την ικανότητα πολλών παικτών του σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Οι παίκτες μας έχουν πολύ σωστή αντίδραση παρά τις δυσκολίες που δημιουργήθηκαν από τα αρνητικά αποτελέσματα και είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτές οι δυσκολίες θα μας φανούν χρήσιμες για να παρουσιαστούμε ακόμα πιο έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι», ήταν σχετικά τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: