Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Ζόρισε την Γαλλία η Αλβανία!!

Τα βρήκε… σκούρα η Γαλλία κόντρα στην ισχυρή άμυνα της Αλβανίας, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται τελικά ισόπαλες (1-1) στο φιλικό προετοιμασίας για το ερχόμενο Euro 2016.

Ζόρισε την Γαλλία η Αλβανία
Με γκολ του Γκρίζμαν στο 73’ διατήρησε το αήττητο στην προετοιμασία της για το Euro 2016 η Γαλλία, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αλβανία, σε φιλικό που έγινε στη Ρεν.

Οι οικοδεσπότες του ερχόμενου Ευρωπαϊκού βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 30’ με τον Μαβράι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να φανερώνει για ένα ακόμα παιχνίδι την καλή εικόνα που δείχνει η Αλβανία στα προκριματικά.

Η υπεροχή που είχαν στο πρώτο ημίχρονο -με τους Μπενζεμά και Βαλμπουενά να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες- βρήκε «μπλόκο» στη σφιχτή αμυντική γραμμή της Αλβανίας. Οι φιλοξενούμενοι πάντως, δεν έμειναν αδρανείς, αφού ήταν οι πρώτοι που απείλησαν.

Ο Τσάνα στο τρίτο μόλις λεπτό της αναμέτρησης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Γιορίς μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η Αλβανία συνέχισε να απειλεί με στημένα, με τον Μαβράι να στέλνει τελικά την μπάλα στα δίχτυα.

Και πάλι η φάση, που έγινε στο 30’, ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ του Χισάι με τον αμυντικό της Αλβανίας να βρίσκει τη μπάλα με κεφαλιά και να κάνει το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Η Γαλλία μπήκε στο γήπεδο νωθρά, στο δεύτερο μισό του ματς, όμως μετά το πρώτο 10λεπτο ανάκαμψε, παρότι συνέχισε να τα βρίσκει σκούρα κόντρα στην άμυνα της Αλβανίας.

Ο Μπερίσα έσωσε την ομάδα του απ’ την ισοφάριση στο 67’ μετά από δυνατό σουτ του Βαλμπουενά, όμως στο 73’ δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο. Με ατομική ενέργεια ο Γκρίζμαν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αλβανού τερματοφύλακα και σημείωσε το τελικό 1-1.

Γαλλία (Ντεσάμπ): Γιορίς, Ζαλέτ, Βαράν, Μαπού Γιανγκά, Ντιν (Κουρζάουα), Καμπάιγ (59’ Γκρίζμαν), Σισοκό (80’ Σνάιντερλιν), Πογκμπά, Βαλμπουενά (84’ Παγέτ), Λακαζέτ (69’ Ζινιάκ), Μπενζεμά)

Αλβανία (Ντε Μπιάσι): Μπερίσα, Χισάι, Τσάνα, Μαβράι, Άγκολι, Αμπράσι (69’ Ατζέτι), Κουτσέλι (90+2’ Μπουλκού), Λίλα (85’ Βίλα), Μεμουσάι , Λεντζάνι (76’ Σάλα), Τσικαλέσι (90+2’ Μπαλάι)*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: