Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Πρίφτης: «Βελτιωνόμαστε…»

Τη σημασία και τις δυσκολίες του αγώνα του Σαββάτου με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα σημείωσε ο Δημήτρης Πρίφτης τονίζοντας πως ο Άρης έχει παρουσιάσει πρόοδο.

Πρίφτης: «Βελτιωνόμαστε…»
Δύσκολο ματς απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα χαρακτήρισε για τον Άρη αυτό του Σαββάτου με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα ο Δημήτρης Πρίφτης

«Είναι μια εκτός έδρας αναμέτρηση με υψηλό συντελεστή δυσκολίας. Σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το ελληνικό, οι εκτός έδρας νίκες μετρούν πολύ στην τελική συγκομιδή. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και να αμυνθούμε με συνέπεια στους βασικούς δημιουργούς του αντιπάλου. Το αμυντικό τρανζίσιον και τα ριμπάουντ θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Ο Κόροιβος είναι μία σοβαρή ομάδα με αγωνιστικό προσανατολισμό και κατεύθυνση. Είναι πολύ ανταγωνιστικός και αυτό αποδεικνύεται από τα μέχρι τώρα παιχνίδια του, τα οποία ήταν όλα κλειστά. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά και πιστεύω ότι βελτιωνόμαστε. Ζητούμενο είναι η σταθερότητα στην απόδοσή μας τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά», ανέφερε ο τεχνικός των «κιτρίνων», που δεν υπολογίζει μόνο στον Γκίκα.

Ο φόργουορντ του Άρη, Σωτήρης Μανωλόπουλος, είπε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Έχουμε ξεκινήσει με τέσσερις νίκες και θα δώσουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη με τη νίκη. Το κλειδί θα είναι να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Ο Κόροιβος παίζει πολύ καλά στην έδρα του και ο ρυθμός είναι ένας από τους βασικούς τομείς τους οποίους πρέπει να προσέξουμε για να κερδίσουμε τον αγώνα. Έχει καλούς ψηλούς παίκτες και ένα πολύ σοβαρό πλάνο σε άμυνα και σε επίθεση. Οι προπονητές μάς έχουν τονίσει τι πρέπει να προσέξουμε από έναν επικίνδυνο αντίπαλο και με βάση αυτά, θα δώσουμε το 100% για να νικήσουμε. Για μας όλα ξεκινούν από την άμυνα. Αυτό θέλουν και οι κόουτς και μας το επισήμαναν πριν από ακόμα ένα ματς. Με σκληρή και δυνατή άμυνα σε όλο το γήπεδο, θέλουμε να χαλάσουμε το παιχνίδι των αντιπάλων και να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: