Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Πρέπει να «ανέβει» για Σολάρι!!

Στο πρόσωπο του Εστέμπαν Σολάρι βλέπει ο Γιώργος Γαλανός την ηχηρή μεταγραφή που επιθυμεί να πραγματοποιήσει στον Άρη, αλλά χρειάζεται να ανεβάσει την προσφορά του για να πείσει τον Αργεντινό φορ.

Πρέπει να «ανέβει» για Σολάρι
Την επιθυμία να πραγματοποιήσει μία ηχηρή μεταγραφή την περίοδο του Ιανουαρίου έχει εκφράσει ο Γιώργος Γαλανός και για αυτό για αυτό τον λόγο έχει έρθει σε επαφή με τον Εστέμπαν Σολάρι.

Ο πρώην άσος της Skoda Ξάνθης ολοκλήρωσε πριν από μερικές ημέρες της υποχρεώσεις του στην Κίνα (Ντάλιαν Αερμπίν) και δεν έχει πρόβλημα να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Θεσσαλονικέων, αρκεί βεβαίως να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Δηλαδή, να πάρει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, με τις απολαβές του να φτάσουν τις 50.000 ευρώ και να τοποθετηθεί οψιόν στην περίπτωση που η ομάδα πάρει την άνοδο για τη Football League.

Η απόφαση του Αρη να κινηθεί τον Γενάρη για την απόκτηση τουλάχιστον πέντε έμπειρων παικτών, έχει φέρει και άλλα ονόματα στο προσκήνιο όπως των Φραγκουλάκη, Δάρλα, Γόγολου αλλά και του Νέτο, που όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστεί στη Γ' Εθνική. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: