Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Λυκογιάννης: «Πιστοί στο αμυντικό πλάνο»

Στα στοιχεία που θέλει να δει στον Κολοσσό στο ματς κόντρα στη Νέα Κηφισιά -που αποτελεί και το πρώτο του στον πάγκο της ομάδας- τόνισε ο Άρης Λυκογιάννης. «Να είμαστε συνεπείς», είπε ο Τομ Λίντεν.

Λυκογιάννης: «Πιστοί στο αμυντικό πλάνο»
Πιστός στο αμυντικό πλάνο και γρήγορο ρυθμό στην επίθεση θέλει να δει ο Άρης Λυκογιάννης απ’ τον Κολοσσό, στο ματς κόντρα στην Νέα Κηφισιά, για την έκτη αγωνιστική της Basket League.

Ο νέος τεχνικός των «θαλασσί» σχολίασε τα στοιχεία που θέλει να δει στην ομάδα του, τονίζοντας πως το κλειδί του ματς θα είναι ο ρυθμός και ιδιαίτερα η άμυνα.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για τη σημασία του αγώνα: «Ο κάθε εντός έδρας αγώνας είναι σημαντικός για μία ομάδα, καθώς θέλει να πάρει όσες περισσότερες νίκες μπορεί. Έτσι για εμάς είναι ένα ματς με μεγάλη σημασία και γι’ αυτό θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο το ποια ομάδα θα επιβάλει το ρυθμό της στο παρκέ. Αλλά, για εμάς θα είναι σημαντικό το χρονικό διάστημα που θα είμαστε πιστοί στο αμυντικό μας πλάνο».

Για τα δυνατά σημεία της Νέας Κηφισιάς: «Είναι μία ομάδα που έχει κρατήσει αρκετούς παίκτες από την περσινή σεζόν, έχοντας δηλαδή μία βάση, έναν κορμό και καλή ομοιογένεια. Είναι μία ομάδα πολύ δουλεμένη, με καλούς και ποιοτικούς Έλληνες παίκτες που ξέρουν τη λίγκα και γι’ αυτό έχουν ψηλές βλέψεις».

Για το που θα στηριχθεί η ομάδα: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε το ρυθμό και να εκμεταλλευτούμε κάποια επιθετικά στοιχεία που διαθέτουμε. Αλλά, όπως είπαμε και πριν το σημαντικό θα είναι να μείνουμε προσηλωμένοι στο αμυντικό μας πλάνο».

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Τομ Λίντεν, ο οποίος επίστησε την προσοχή στο ινσάιντ γκέιμ του αντιπάλου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Για τη σημασία του αγώνα: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, αλλά για εμάς είναι σημαντικό παιχνίδι, γιατί παίζουμε στην έδρα μας, ενώ έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και γι’ αυτό θέλουμε πολύ τη νίκη».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Το σημαντικό για εμάς είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να παίξουμε καλύτερα σε αυτό τον τομέα, απ’ ότι παίζαμε στα προηγούμενα ματς».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Είναι μία έμπειρη ομάδα, με καλούς παίκτες που έχει κάνει καλά παιχνίδια φέτος. Εμείς θα πρέπει να προσέξουμε περισσότερο το inside game τους».

Για το που θα στηριχθεί ο Κολοσσός: «Λόγω της αλλαγής προπονητή θα παρουσιάσουμε κάποια καινούρια πράγματα στο παρκέ. Αλλά, σίγουρα θα πρέπει να είμαστε συνεπείς τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: