Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Σκέφτονται τις 100 δόσεις!!

Λύση μέσω του νέου νομοσχεδίου που τέθηκε σε ισχύ ενδέχεται να αναζητήσει η ΠΑΕ Ηρακλής, αναφορικά με τις οφειλές που υπάρχουν προς το δημόσιο ( ΙΚΑ και εφορία). Τα χρήματα που οφείλονται από τους «κυανόλευκους» είναι πολύ λιγότερα από το προβλεπόμενο όριο που έχει θεσπιστεί και αφορά το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Με τα υπάρχοντα δεδομένα και τις ρυθμίσεις που «τρέχουν» στη Μίκρα είναι αναγκασμένοι να καταβάλλουν κάθε μήνα περίπου 50-60 χιλιάδες ευρώ. Αν, τελικά, αποφασίσουν να αλλάξουν τη ρύθμιση και να εκμεταλλευτούν το νέο νομοσχέδιο για 100 δόσεις, τότε αυτόματα το ποσό θα μειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν είναι όμως και μία απόφαση που μπορεί αν παρθεί με ευκολία, γιατί ίσως να καθυστερήσει η διαδικασία και αυτό να έχει συνέπεια η ομάδα να μείνει χωρίς ενημερότητα για περισσότερο από ένα μήνα.
Αυτό μπορεί να προκαλεί δυσλειτουργία και αυτό δεν το θέλουν σε καμία περίπτωση στην ΠΑΕ, εν όψει μάλιστα της μεταγραφικής περιόδου. Πάντως, μέσα στις επόμενες μέρες θα κληθούν να αποφασίσουν και να ενημερώσουν τον Σπύρο Παπαθανασάκη , ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να επιλέξουν τον δρόμο που θα ακολουθήσουν στο συγκεκριμένο ζήτημα.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: