Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

«Πρέπει να ανέβει ο Ηρακλής»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και νυν προπονητής, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται στον Ηρακλή, αλλά και το τι του έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Αρχικά για τα πράγματα στη Σερβία τόνισε:
«Εδώ σε μας είναι πολύ καλά τα πράγματα, είμαι τρία χρόνια εδώ και είμαστε στην τέταρτη θέση του πίνακα. Μπορώ να πω πως ήμασταν παράδειγμα που ήμασταν πρώτοι, οι μετοχές ανήκουν σε έναν άνθρωπο που αγαπάει το ποδόσφαιρο, έχουμε περάσει αρκετά και από τη Β’ Εθνική ανεβήκαμε στην Γ’».
Για το ότι μαθαίνει τα πράγματα για τον Ηρακλή υπογράμμισε:
«Έχω μάθε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια και τα πράγματα είναι καλύτερα και αυτό που ξέρω είναι ότι και εδώ έχουμε έναν ιδιοκτήτη που βάζει τα χρήματα, δεν έχουμε πολλούς που δουλεύουν στην ομάδα και όλα περνούν από τα χέρια μου. Τώρα και ο Ηρακλής κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει εκεί που του αξίζει και πιστεύω ότι θα γίνει. Σχεδόν κάθε μέρα διαβάζω για τον Ηρακλή και χρειάζεται υπομονή γιατί δεν γίνεται τίποτα από την μία μέρα στην άλλη».
Για το τι θυμάται από τότε που φορούσε τη φανέλα του Ηρακλή είπε:
«Ο Ηρακλής είναι μία ιστορική ομάδα και τότε που είχαμε πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά νόμισα ότι λίγο στην οργάνωση χάθηκαν κάποια πράγματα και δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη, η ομάδα να πάρει παίκτες και να πει ότι πάει για πρωτάθλημα. Έπρεπε να έχουμε χαμηλότερους τόνους να λειτουργήσουμε ως ομάδα, γιατί οι φίλαθλοι ονειρεύονται τον Ηρακλή πρωταθλητή ή Κυπελλούχο και μπορεί να το καταφέρει. Ο Ηρακλής πρέπει να ανέβει και να χτυπήσει θέση στην Ευρώπη, γιατί δίνει οικονομική «ανάσα». Και εμείς τότε ήμασταν πολύ καλή ομάδα, αλλά δεν το πιστεύαμε».
Τέλος για το αν το σκέφτεται να έρθει ως προπονητής στην Ελλάδας
«Εγώ θέλω πάρα πολύ. Είχα κάποιες προτάσεις, αλλά δεν άφησε ο πρόεδρος γιατί είχα τρία χρόνια συμβόλαιο και άλλο ένα τώρα. Σίγουρα η Ελλάδα μου άρεσε και θέλω πάρα πολύ να έρθω να δουλέψω, απλά δεν μπορώ να αφήσω τώρα κάποια πράγματα εδώ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: