Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Συναντήσεις και… μηνύσεις!!

Ραντεβού με το Δήμο για το θέμα του γηπέδου θα έχουν στην ΑΕΚ, ενώ δεν ανησυχούν μετά τις φήμες για προσφυγή πολιτών στο ΣτΕ. Απαντά με μηνύσεις η πλευρά του Δ. Μελισσανίδη στον Β. Μαρινάκη.

Συναντήσεις και… μηνύσεις
Περιπετειώδης ήταν η Παρασκευή για την ΑΕΚ, καθώς άρχισε με τη φημολογία περί προσφυγής ομάδας πολιτών στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τη νομιμότητα του σχεδίου για το γήπεδο της «Ένωσης» και συνεχίστηκε με τις καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όσον αφορά στο πρώτο «μέτωπο», οι «κιτρινόμαυροι» δεν ανησυχούν. Διαβεβαιώνουν πως όλα τα βήματα για την «Αγια-Σοφιά» έχουν γίνει σε απόλυτα νόμιμα πλαίσια και οποιαδήποτε προσφυγή θα πέσει στο κενό και δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα, πέρα από μια ίσως μικρή καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών. Πάντως προκάλεσε δυσαρέσκεια η δήλωση του δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου πως θα προτιμούσε τα 20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια να διατίθεντο για αντιπλημμυρικά έργα κι όχι για το γήπεδο.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ χρειάζονται ένα έγγραφο από το Δήμο για να ολοκληρωθεί ο φάκελος και να εκδοθεί η άδεια οικοδομικών εργασιών. Αυτό αφορά την υψομετρική μελέτη κι έχει ζητηθεί από τον Αύγουστο από το Δήμο, ο οποίος ενώ καθυστέρησε σημαντικά να απαντήσει προ ημερών ζήτησε επιπλέον στοιχεία. Αυτά υπάρχουν στην κατοχή της «Ένωσης» και οι άνθρωποι που τρέχουν το πρότζεκτ ζήτησαν συνάντηση με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου για να τα παραδώσουν και να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία υπάρχει.

Αναφορικά, τώρα, με τις κατηγορίες του Βαγγέλη Μαρινάκη, η πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη δεν θα μείνει στη χθεσινή ανακοίνωση/απάντηση και προτίθεται να προχωρήσει σε μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση. Θα καλέσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να παρουσιάσει αποδείξεις για όσα ισχυρίζεται και φαίνεται πως πλέον ξεκάθαρα έχει αρχίσει πόλεμος.

Αρχίζει το σκάουτινγκ

Σήμερα αρχίζει η παρακολούθηση παικτών από τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία, ενώ επόμενος σταθμός του θα είναι τις προσεχείς μέρες η Ουρουγουάη. Ως γνωστόν, η ΑΕΚ αναζητεί κατά βάσει αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ, δεξί εξτρέμ και σέντερ φορ.

*Το προγραμματισμένο για σήμερα φιλικό με τη Νίκη Βόλου αναβλήθηκε μετά την απόφαση των διαιτητών να απέχουν. Αντ’ αυτού θα γίνει κανονικά προπόνηση, ενώ τις επόμενες μέρες ίσως γίνει φιλικό με την Κ20.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: