Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΟΚ: «Εδώ και μήνες φωνάζουμε»

«Εδώ και μήνες φωνάζουμε και καταγγέλλουμε», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε σχετική ανακοίνωσή της με αφορμή την επίθεσή στον Ζωγράφο.

ΠΑΟΚ: «Εδώ και μήνες φωνάζουμε»
«Εδώ και μήνες φωνάζουμε και καταγγέλλουμε», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε σχετική ανακοίνωσή της με αφορμή την επίθεσή στον Ζωγράφο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», μάλιστα, αφήνει σαφείς αιχμές στην ΕΠΟ και την Πολιτεία για την αδυναμία τους να λάβουν μέτρα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταρχήν καταδικάζει απερίφραστα οποιαδήποτε επίθεση σε άνθρωπο του ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την επίθεση στον κ. Ζωγράφο, στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Εδώ και μήνες φωνάζουμε και καταγγέλλουμε με ονοματεπώνυμα τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα καταθέτουμε και προτάσεις σε συγκεκριμένους άξονες για την πρόοδο του αθλήματος. Μοναδική… αντίδραση της ΕΠΟ είναι να μας καθίζει στο εδώλειο των αθλητικών δικαστών της και μας επιβάλλει τιμωρίες…

Προφανώς οι δικές μας καταγγελίες που υπαγορεύονται από ισχυρότατες ενδείξεις και οι δικαστικές έρευνες για ύπαρξη εγκληματικών οργανώσεων στο ποδόσφαιρο δεν έχουν καμία ισχύ ώστε η υποτακτική συνεχώς ΕΠΟ να δείξει αντανακλαστικά όπως σήμερα. Τελικά για την ΕΠΟ οι καταγγελίες και οι ενδείξεις είναι αρκετές για να ενεργοποιηθεί; Ας το ξεκαθαρίσει…

Επειδή έχουμε κουραστεί να υπογραμμίζουμε την ανυπαρξία σοβαρότητας στην ΕΠΟ, την ανικανότητα της Πολιτείας να ελέγξει ένα σαθρό περιβάλλον στο ποδόσφαιρο και την “σιωπή των αμνών” των συνενόχων τους, απλά ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι έχουμε διαλέξει έναν άλλο δρόμο για να πετύχουμε την πολυπόθητη εξυγίανση του ποδοσφαίρου μας. Έχουμε παράλληλα απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και περιμένουμε σύντομα τα πορίσματά της για το ποδόσφαιρο, για να ξεκαθαρίσει δια παντός σε ποιόν ταιριάζει ο ρόλος του κατήγορου και σε ποιόν του κατηγορούμενου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: