Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Μαρκόπουλος: «Σκληρός αντίπαλος ο Άρης»

Τη δυναμική πορεία του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα σχολίασε ο Χάρης Μαρκόπουλος ενόψει της αναμέτρησης του Κόροιβου κόντρα στους «κιτρινόμαυρους». «Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου» είπε ο Βασίλιεβιτς

Μαρκόπουλος: «Σκληρός αντίπαλος ο Άρης»
Να σταματήσει τον ρυθμό που έχει ανακτήσει ο Άρης στο φετινό πρωτάθλημα στοχεύει ο Κόροιβος, με τον Χάρη Μαρκόπουλο να τονίζει πως ο κόσμος θα έχει σημαντικό μερίδιο στην μάχη της έκτης αγωνιστικής της Basket League.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Αμαλιάδας τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να φανεί αμταγωνιστική απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, καλώντας τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό τους.

«Στον επόμενο αγώνα μας φιλοξενούμε τον Άρη. Μια ομάδα που έχει αφήσει το στίγμα της στο ελληνικό και ευρωπαϊκό στερέωμα, Πρόκειται για έναν σκληρό αντίπαλο, που έχει εντυπωσιακή παραγωγικότητα, όντας αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς με την ίδια συνέπεια, το ίδιο πάθος και την ίδια επιθυμία προσπαθούμε να προσεγγίσουμε και αυτό το παιχνίδι, προσδοκώντας να είμαστε ανταγωνιστικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και διαβάζοντας τι θα μας δώσει ο αντίπαλος. Για ένα ακόμη παιχνίδι θέλουμε να έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας, που μας δίνει δύναμη και παλμό».

Ο Σάσα Βασίλιεβιτς, εκ μέρους των παικτών τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να είναι σκληρή στην άμυνα και να έχει πάθος στην επίθεση, για να σταματήσει τη νικηφόρα πορεία του Άρη.

«Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Διαθέτει έναν ικανό προπονητή (σ.σ. Δημήτρη Πρίφτη), ο οποίος αρέσκεται να παίζει καλό μπάσκετ. Ουσιαστικά δεν έχει κάνει ήττα μέχρι στιγμής, έχοντας χάσει άνευ αγώνα από τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να είμαστε σκληροί στην άμυνα, να παίξουμε σαν ομάδα και να έχουμε πάθος, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη. Κλειδί είναι να σταματήσουμε τους καλύτερους σκόρερ τους. Πλέον, έχουμε περισσότερο καιρό τον Γκιγιέ Ρούμπιο μαζί μας και έχουμε προπονηθεί καλά όλα μαζί. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου μας. Να μας στηρίξει όπως στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ για να τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: