Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

«Τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει την αποκάλυψη της αλήθειας»

Θέση σχετικά με τα τελευταία γεγονότα γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ύστερα από τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, πήρε η ΠΑΕ Παναχαϊκή μέσω ανακοίνωσης της. Συν. Τύπου τη Δευτέρα ο Αλέξης Κούγιας.

«Τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει την αποκάλυψη της αλήθειας»
Ανακοίνωση με αφορμή την επίθεση στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Χριστόφορο Ζωγράφο, αλλά και τις καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή. Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει τη Δευτέρα ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Αλέξης Κούγιας. «Ο πόλεμος και η βρωμιά εις βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή πρέπει επιτέλους να τελειώσει και η ποδοσφαιρική ομάδα της τρίτης πόλης της Ελλάδας να πάρει τη θέση που της ανήκει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορήθηκε τα όσα καταγγελθήκαν για τις αιτίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος του αναπληρωτή πρόεδρου της ΚΕΔ Χριστόφορου Ζωγράφου και δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση τα εξής:

1.Το δικηγορικό γραφείο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια θα ζητήσει από τις αρμόδιες αρχές να λάβει γνώση όλου του φάκελου που σχετίζεται με την απόπειρα δολοφονίας του Χριστόφορου Ζωγράφου.

2.Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα επισκεφτεί αύριο το πρωί προσωπικά τον Χριστόφορο Ζωγράφο για να πληροφορηθεί τι ακριβώς προηγήθηκε της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος του.

3.Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα ζητήσει συνάντηση με τους κ.κ. Ανδριανό, τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.,τον πρόεδρο της ΚΕΔ και με τον πρόεδρο της Football League Σπύρο Καλογιάννη και θα ζητήσει εξηγήσεις για τους αληθείς λόγους της αναβολής του αγώνα Παναχαϊκή-ΑΕΚ ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 και ανεβλήθη για περίεργους και ανεξήγητους λογούς.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει την αποκάλυψη της αλήθειας και εφόσον τα όσα ανακοινώθηκαν σήμερα είναι αληθή, οι εξελίξεις για αυτούς που τα μεθόδευσαν θα είναι άμεσες.

Ο πόλεμος και η βρωμιά εις βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή πρέπει επιτέλους να τελειώσει και η ποδοσφαιρική ομάδα της τρίτης πόλης της Ελλάδας να πάρει τη θέση που της ανήκει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την Δευτέρα το απόγευμα από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξιο Κούγια θα δοθεί συνέντευξη τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: