Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

«Διψάει για διακρίσεις ο Κλιχ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Τσβόλε, Θανάσης Καραγκούνης και αναφέρθηκε στον πρώην συμπαίκτη του, τον Ματέους Κλιχ, για τον οποίο φαίνεται να ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τον Ματέους Κλιχ που ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ:
«Ήμασταν συμπαίκτες. Πέρυσι ήταν η Κολόνα της ομάδα όταν πήραμε το κύπελλο. Έχει παίξει με την Εθνική ομάδα της χώρας του και είναι πολύ καλή λύση για τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να παίξει πίσω από το φορ, 8αρι και πέρυσι τελείωσε με 9-10 ασίστ ενώ σκοράρει κιόλας».
Για τον χαρακτήρα του Κλιχ:
«Είναι πολύ καλό παιδί, ήρεμος και κάνει καλή ζωή. Γενικότερα δουλεύει πάρα πολύ και είναι άνθρωπος της προπόνησης. Είναι νέος, μόλις 24 ετών και διψάει για διακρίσεις».
Για το αν μπορεί να διακριθεί ο Κλιχ στην Ελλάδα:
«Εννοείται πως μπορεί να διακριθεί στην Ελλάδα και σε μια μεγάλη ομάδα που πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και πολύ καλή κίνηση για τον ΠΑΟΚ».
Για την δυναμική του φετινού ΠΑΟΚ:
«Όταν παίξαμε το φιλικό με τον ΠΑΟΚ κερδίσαμε αλλά έλειπαν πολλοί διεθνής. Στο πρωτάθλημα δείχνει ότι έχει πολύ καλή ομάδα και πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν αήττητος».
Για το αν χρειάζεται κάποιον ποιοτικό παίκτη ο ΠΑΟΚ:
«Καμιά ομάδα δεν σταματά να θέλει καλούς παίκτες. Δεν θα πω πως λείπει κάποιος καλός παίκτης από τον ΠΑΟΚ αλλά πάντα υπάρχει χώρος για προσθήκες».
Για την κατάσταση του:
«Είχα μείνει έξω από έναν τραυματισμό αλλά είμαι πολύ καλά αυτή τη στιγμή».
Για την πιθανότητα να επιστρέψει στην Ελλάδα:
«Δεν θα το ήθελα αλλά δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή οπότε δεν μπορώ να πω κάτι».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: