Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Νέα «τιμωρία» για τη Σερβία!!

Μεγάλο χουνέρι για τη Σερβία, με τους Δανούς να τους βυθίζουν στην βαθμολογία και με τεράστιο «διπλό» με ανατροπή (1-3) να κρατάνε την κορυφή! Μεγάλο ρεκόρ από τον Ρονάλντο στη νίκη των Πορτογάλων.

Νέα «τιμωρία» για τη Σερβία!
Η τιμωρία για τα επεισόδια που επισκίασαν την αναμέτρηση με την Αλβανία ήταν τελικά μικρή για τους Σέρβους μπροστά στο κάζο που έπαθαν μέσα στο σπίτι τους από τη Δανία...

Χωρίς κόσμο στην έδρα τους, αλλά και χωρίς να φανταστούν την εξέλιξη που θα πάρει το ματς. Αφού ναι μεν προηγήθηκαν νωρίς-νωρίς με τον Τόσιτς στο 4ο λεπτό, όμως έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους στο δεύτερο μέρος...

Οι Δανοί με αντεπίθεση διαρκείας, δύο γκολ από τον Μπέντνερ κι ένα ακόμα από τον Κιάερ, έφυγαν με μεγάλο «διπλό» (1-3) και κράτησαν επιβλητικά την κορυφή του ομίλου!

Την ίδια ώρα, η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος έκανε το... καθήκον της απέναντι στην Αρμενία. Με τον συνήθη ύποπτο, Κριστιάνο Ρονάλντο να χαρίζει τη νίκη (1-0) στους Ίβηρες και παράλληλα να πετυχαίνει ένα μοναδικό ρεκόρ, αφού με 23 γκολ έγινε πρώτος Ευρωπαίος σκόρερ όλων των εποχών, σε προκριματική και τελική φάση.

9ος όμιλος

Πορτογαλία-Αρμενία 1-0
(72’ Ρονάλντο)

Σερβία-Δανία 1-3
(4’ Τόσιτς-60’, 85’ Μπέντνερ, 62’ Κιάερ)

Βαθμολογία:

Δανία 7 (6-4)
Πορτογαλία 6 (2-1)
Αλβανία 4 (2-1)
Σερβία 1 (1-1)
Αρμενία 1 (2-4)

Επόμενη αγωνιστική (29/3/15)

Αλβανία-Αρμενία (19:00)
Πορτογαλία-Σερβία (21:45) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: