Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Κονέ: «Καταστρέψαμε μια ομάδα 10 ετών»

Λόγια σταράτα από τον Παναγιώτη Κονέ μιλώντας στις κάμερες μετά το τέλος του αγώνα... «Φταίμε εμείς. Δεν έπαιξε ο Ρανιέρι και ο Σαρρής. Καταστρέψαμε μια ομάδα 10 ετών»...

Κονέ: «Καταστρέψαμε μια ομάδα 10 ετών»
Δεν μάσησε τα λόγια του ο Παναγιώτης Κονέ… Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ξεκαθάρισε ότι φταίνε οι παίκτες για την εικόνα της ομάδας προσθέτοντας ότι η ομάδα δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη του Μουντιάλ… «Καταστρέψαμε μια ομάδα 10 ετών», κάνοντας λόγο για κακή νοοτροπία.

«Δεν θέλω να μιλήσω τακτικά ή αγωνιστικά. Η νοοτροπία ήταν πολύ κακή για μια ακόμη μια φορά! Μετά το Μουντιάλ η νοοτροπία δεν είναι η ίδια.Φταίμε όλοι μας. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Κατά 95% έχουμε μείνει εκτός. Από πού να αρχίσω και να τελειώσω… Τι να πω… Δείξαμε μια ακόμη φορά ότι δεν είμαστε η ομάδα του Μουντιάλ. Ξέρουμε πολύ καλά τι φταίει. Από τον προπονητή, τους παίκτες και την διοίκηση της ΕΠΟ», τόνισε –αρχικά- ο διεθνής άσος και συνέχισε:

«Δεν έπαιξε ο Ρανιέρι στο παιχνίδι αυτό, ούτε ο Σαρρής. Εμείς κατεβήκαμε στον αγωνιστικό χώρο. Σε αυτά τα τέσσερα ματς δείξαμε ότι χαλάμε την οικογένεια και την ομάδα των 10 ετών. Εγώ από μικρό παιδί θυμάμαι η ομάδα να δείχνει την αγάπη για την ομάδα και την προσωπικότητα. Όποιος παίζει για την ομάδα πρέπει να παίζει με ενθουσιασμό για την ομάδα αυτή. Εμείς καταστρέψαμε μια ομάδα 10 ετών με αυτές τις εμφανίσεις. Πρέπει όλοι να σκεφτούμε. Πρέπει να δούμε σε βίντεο πως έπαιζε εκεί η ομάδα του 2004.Ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο. Από αυτούς που μας στήριζαν όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι κατάσταση αυτή στην ομάδα», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: