Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Για χαφ και φορ!

Τις μεταγραφικές προτεραιότητες του Παναθηναϊκού έθεσαν επί τάπητος ο Λεωνίδας Βόκολος, ο Γιάννης Αναστασίου και ο Τάκης Φύσσας, στη χθεσινή τους συνάντηση στο Κορωπί.

Για χαφ και φορ
Αρκετά θέματα είχαν να συζητήσουν στη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από την απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού οι κ.κ. Αναστασίου, Φύσσας και Βόκολος.

Οι τρεις άνδρες είχαν την ευκαιρία να τα πουν για περίπου μία ώρα, έχοντας ως στόχο να βάλουν σε μία σειρά τις άμεσες προτεραιότητες του «τριφυλλιού», τόσο σε μεταγραφικό επίπεδο, όσο και σε εκείνο με τις ανανεώσεις των συμβολαίων.

Εκείνο που προκύπτει είναι ότι οι «πράσινοι» θα εντείνουν τις επαφές τους με τους μεταγραφικούς στόχους, με τον Αναστασίου να εκφράζει την επιθυμία της ενίσχυσης του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας με την απόκτηση ενός μέσου και ενεός επιθετικού.

Έτσι θα εξεταστεί ενδελεχώς η λίστα που άφησε ο Νίκος Νταμπίζας, ενώ παράλληλα θα γίνει «τσεκάρισμα» μήπως προκύψουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν τα ονόματα των Μαυρία, Μαλανγκού και Καμαρά, αλλά είναι σίγουρο ότι υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: