Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Ούτε του... Παπ-ά!!

Φρένο στους Βορειοϊρλανδούς έβαλε... ο Πολ Παπ. Η Ρουμανία καθάρισε με δύο γκολ του στο Βουκουρέστι (2-0) και έπιασε κορυφή στον όμιλο της Εθνικής. Μεγάλη νίκη για τους Ούγγρους (1-0 τη Φιλανδία).

Ούτε του... Παπ-ά!
Αφεντικό οι Ρουμάνοι στον όμιλο της Εθνικής. Ο Πολ Παπ έβαλε τέλος στην ξέφρενη πορεία των Βορειοϊρλανδών και με δύο δικά του γκολ η ομάδα του Ιορντανέσκου πήρε τη νίκη 2-0 στο Βουκουρέστι, πιάνοντας την 1η θέση. Μεγάλη νίκη και για τους Ούγγρους, που επικράτησαν 1-0 της Φιλανδίας στην Βουδαπέστη.

Η βαθμολογία στον 6ο όμιλο:
1. Ρουμανία 10
2. Β.Ιρλανδία 9
3. Ουγγαρία 7
4. Φιλανδία 4
5. Ν.Φερόε 3
6. Ελλάδα 1

Αναλυτικά η (4η) αγωνιστική:

Παρασκευή 14/11

Ελλάδα - Ν.Φερόε 0-1
(61' Έντμουντσον)

Ουγγαρία – Φιλανδία 1-0
(84’ Γκέρα)

Ρουμανία - Β.Ιρλανδία 2-0
(74’, 79’ Παπ)

Ρουμανία – Β.Ιρλανδία 2-0
Ιδιαίτερα επιφυλακτικές ήταν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου. Μπορεί οι Ρουμάνοι να είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως δυσκολεύονταν ιδιαίτερα απέναντι στην άμυνα των Βορειοϊρλανδών, που προσπαθούσαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Τελικά, το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες να παραμένουν κολλημένες στο 0-0. Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο 45λεπτο με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία, όμως να υστερούν σε επικίνδυνες φάσης. Τελικά ο Ρατς έδωσε εν μέρει τη λύση. Ο μπακ του ΠΑΟΚ έβγαλε την μπαλιά στον Παπ και αυτός δεν αστόχησε ανοίγοντας το σκορ στο 74’. Αν και αγωνιζόμενος στη θέση του δεξιού μπακ, ο ίδιος παίκτης έδωσε και πάλι τη λύση, πέντε λεπτά αργότερα. Με νέο γκολ του Παπ στο 79’, οι Ρουμάνοι «κλείδωσαν» τη νίκη και έπιασαν την 1η θέση.

Ουγγαρία – Φινλανδία 1-0
Τις ελπίδες τους για πρόκρισης «άναψαν» και οι Ούγγροι. Η ομάδα του Ντάρνταϊ λύγισε 1-0 στο Βουδαπέστη τους Φιλανδούς και έπιασε τους 7 βαθμούς. Το χρυσό γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Γκέρα στο 84ο λεπτό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: