Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

«Έχει δεχθεί και ο Ντάλας απειλές»

Ο Γιώργος Σαρρής χαρακτήρισε ως μονόδρομο την απόφαση για την αναβολή των πρωταθλημάτων και αποκάλυψε ότι και ο Χιού Ντάλας έχει δεχθεί απειλές!

«Έχει δεχθεί και ο Ντάλας απειλές»
Ως μονόδρομο χαρακτήρισε ο Γιώργος Σαρρής την απόφαση της ΕΠΟ για τον ορισμό των διαιτητών η οποία έχει ως αποτέλεσμα την αναβολή επ’ αόριστον όλων των πρωταθλητών ποδοσφαίρου στη χώρα.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΠΟ αποκάλυψε από απειλές έχει δεχθεί και ο Χιού Ντάλας ο οποίος –όπως ανέφερε- εξέφρασε τον προβληματισμό του για το αν θα συνεχίσει…

«Είδα πριν από λίγο τον Χιου Ντάλας, είναι θορυβημένος. Έχει δεχθεί και αυτός απειλές. Εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον αν θα συνεχίσει», τόνισε –χαρακτηριστικά- ο κ.Σαρρής ο οποίος σχολιάσει για την απόφαση αναβολής των πρωταθλημάτων…

«Αυτή ήταν η πέμπτη απόπειρα ανθρωποκτονίας το τελευταίο διάστημα. Τα χτυπήματα στον κύριο Ζωγράφο ήταν πάρα πολλά και σοβαρά. Ήταν μονόδρομος για την ΕΠΟ αυτή η απόφαση. Δεν μας ζήτησαν οι διαιτητές να το πράξουμε. Δεν πάει άλλο, έφτασε η στιγμή όλοι οι αρμόδιοι να λάβουμε μέτρα για να σταματήσει αυτός ο πόλεμος. Για να μην θρηνήσουμε νεκρούς», τόνισε και συνέχισε:

«Όταν στοχοποιούνται κάποιοι μέσα από δηλώσεις παραγόντων, κανάλια και εφημερίδες, μοιραία θα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Οι ίδιοι που επενδύουν στο ποδόσφαιρο πρέπει να το δουν στην πραγματική του διάσταση και όχι όπως το βλέπουμε στην Ελλάδα».

Ο Γιώργος Σαρρής κατέληξε λέγοντας…

«Έφτασε η στιγμή να καθίσουμε όλοι σοβαρά και να φτιάξουμε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του ποδοσφαίρου για να μην θρηνήσουμε θύματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: