Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Όλσεν: «Ξέραμε ακριβώς πώς θα παίξει η Ελλάδα»

Στο «διάβασμα» του παιχνιδιού της Ελλάδας απέδωσε τη νίκη των Νήσων Φερόε ο Λαρς Όλσεν, ο οποίος την χαρακτήρισε ως τη μεγαλύτερη στην ποδοσφαιρική ιστορία της χώρας.

Όλσεν: «Ξέραμε ακριβώς πώς θα παίξει η Ελλάδα»
Ως τη μεγαλύτερη νίκη των Νήσων Φερόε χαρακτήρισε αυτή κόντρα στην Ελλάδα ο Λαρς Όλσεν, στη συνέντευξη Τύπου μετά το μεταξύ τους 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τα προκριματικά του Euro 2016.

Ο προπονητής των αντιπάλων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τόνισε πως είχε «διαβάσει» το παιχνίδι της Ελλάδας, ενώ τόνισε πως θα αφήσει τους παίκτες του να πιούν... μπύρα ως επιβράβευση για την μεγάλη νίκη που πέτυχαν.


Για το ματς: «Ξέραμε πολύ καλά πώς παίζει η Ελλάδα. Ξέραμε πως η Ελλάδα έχει κατοχή αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει φάσεις και θέλαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις. Κάναμε 4-5 μεγάλες ευκαιρίες. Και η Ελλάδα είχε αλλά εμείς παλέψαμε στην άμυνα και ήμασταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Ξέραμε το στυλ της Ελλάδας. Θέλει να έχει κατοχή, σήμερα είχε 68%, αλλά έχει πρόβλημα στις αντεπιθέσεις και τα τελειώματα των φάσεων».

Για το αν είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της ομάδας: «Η μεγαλύτερη νίκη εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Συγκρίνεται μόνο με μια νίκη επί της Αυστρίας, αλλά η Ελλάδα είναι ακόμη μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό έθνος. Ξέραμε ακριβώς πώς θα παίξει η Ελλάδα. Παίξαμε κι εμείς καλά. Το είχαμε κάνει με την Ουγγαρία, αλλά εκεί δεν τελειώσαμε τις φάσεις. Απόψε τα καταφέραμε».

Για το αν μπορεί να προκριθεί η ομάδα: «Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο, αλλά είναι δύσκολο. Μετά από 4 ματς έχουμε 3 βαθμούς. Εάν κάνουμε κι άλλες νίκες, ναι, αλλά είναι δύσκολα. Τιμώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια. Παλιά στηριζόμασταν μόνο στη φυσική κατάσταση. Εδώ και λίγα χρόνια βάζουμε κατοχή και τεχνικά στοιχεία. Γι αυτό αξίζουν συγχαρητήρια για τους παίκτες μου που πανηγυρίζουν στα αποδυτήρια. Θα τους επιτρέψω απόψε να πιουν μια μπύρα, αλλά μόνο μία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: