Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Φλεβαράκης: «Τώρα μετρά το αποτέλεσμα»

Μετά τα ματς εμπειριών με τους «αιώνιους», τα Τρίκαλα θέλουν μόνο νίκη υποδεχόμενα τον Πανελευσινιακό.

Φλεβαράκης: «Τώρα μετρά το αποτέλεσμα»
Νίκη και μόνο νίκη θέλουν τα Τρίκαλα στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανελευσινιακό, αφού μετά τις ήττες από τους «αιώνιους» μπαίνουν σε ένα πιο βατό πρόγραμμα.

«Μετά από δύο παιχνίδια εμπειριών κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που είχαν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους μπαίνουμε πλέον σε μία σειρά αγώνων όπου μετράει και η εικόνα αλλά κακά τα ψέματα μετράνε και τα αποτελέσματα. Παρά τα προβλήματα μας είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό που δείχνει ότι κάτι έχει αλλάξει σε σχέση με το ξεκίνημα, κέρδισε την ΑΕΚ, υπάρχει αλλαγή προπονητή και διαθέτει πολύ καλούς και έμπειρους Έλληνες παίκτες αλλά και οι ξένοι είναι ικανοί», δήλωσε ο προπονητής των Θεσσαλών, Κώστας Φλεβαράκης.

«Είναι λοιπόν πολύ σημαντικά τα παιχνίδια που δίνεις απέναντι σε ομάδες σχεδόν του ιδίου επιπέδου αν και η Ελευσίνα όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα είχε υψηλότερους στόχους από εμάς. Ο κόσμος μας συμπαραστάθηκε πολύ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όπου είχαμε sold out αλλά είναι πιο σημαντικό να μας στηρίζει το ίδιο και αν όχι ακόμη πιο θερμά σε παιχνίδια σαν αυτό με την Ελευσίνα. Εμείς μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε δυνατά το κάθε παιχνίδι», πρόσθεσε.

Ο γκαρντ της ομάδας, Ντίνος Νικολόπουλος, είπε: «Το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό είναι εξαιρετικά δύσκολο μιας και παλεύουμε για τον ίδιο στόχο. Μετά τα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό όπου δεν είχαμε το άγχος του αποτελέσματος τώρα μπαίνουμε σε μία σειρά παιχνιδιών που πρέπει να κερδίσουμε. Παρά τα προβλήματα που προέκυψαν και ιδιαίτερα αυτό με τον Χρήστο Δεληγιάννη που μας επηρέασε όλους αρκετά πιστεύω ότι με την βοήθεια του κόσμου θα φτάσουμε στην νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: