Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Του κάνει «κλικ» ο… Κλιχ!

Επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους αναμένεται να έχει τις επόμενες μέρες ο Ζήσης Βρύζας, με την περίπτωση του Ματέους Κλιχ να είναι στο προσκήνιο.

Του κάνει «κλικ» ο… Κλιχ
Στο Λονδίνο για επαφές μεταγραφικού περιεχομένου βρίσκεται ο Ζήσης Βρύζας, σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η SportDay.

Το γεγονός ότι ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» βρίσκεται στην Αγγλία δεν σημαίνει ότι ασχολείται με περιπτώσεις παικτών που παίζουν μόνο στη Βρετανία, αλλά θα έχει συζητήσεις με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο «στόχαστρο» των Θεσσαλονικέων.

Σύμφωνα τώρα με το «Goal», στην κορυφή της σχετικής λίστας φαίνεται πως βρίσκεται ο Ματέους Κλιχ. Ο Πολωνός χαφ αγωνίζεται στη Βόλφσμπουργκ και το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που του δίνει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί από την 1η Γενάρη με τον σύλλογο της αρεσκείας του.

Από την πλευρά του, ο διεθνής άσος δεν επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει τις συγκεκριμένες πληροφορίες. Την ίδια τακτική, όμως, ακολουθεί και ο μάνατζέρ του, Μπαρλοτομιέι Μπόλεκ, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα:

«Δεν θα ήθελα να πω κάτι για τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κλιχ. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Ματέους έχει συμβόλαιο με τη Βόλφσμπουργκ και πως τον Ιανουάριο θα είναι η κατάλληλη ώρα και στιγμή για να μιλήσουμε για αυτό το θέμα».

Την ίδια ώρα, στο εξωτερικό βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Ο Ιάκωβος Αγγελίδης, ο οποίος σκόπευε να κάνει κάποιες σημαντικές επαφές για την ΠΑΕ, τη λειτουργία της, το εμπορικό κομμάτι, ακόμη όμως και για θέματα που αφορούν γενικά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αφού ολοκλήρωσε ένα πολύ μεγάλο κύκλο επαφών και γνωριμιών στην Ελλάδα, αφού είδε τα καλά και τα μειονεκτήματα της ΠΑΕ, αλλά και του ποδοσφαίρου μας γενικότερα, έχει προγραμματίσει το πλαίσιο των κινήσεων που θα κάνει για να δώσει λύσεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: