Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Έντμουντσον: «Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα»

Στις ευκαιρίες που είχαν τα Νησιά Φερόε να προηγηθούν νωρίτερα της Ελλάδας στάθηκε, Γιόαν Έντμουντσον. «Μεγάλη νίκη για μας» τόνισε ο μοναδικός σκόρερ του ματς.

Έντμουντσον: «Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα»
Δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη των Νήσων Φερόε επί της Ελλάδας ο Γιόαν Έντμουντσον, στο ματς για τα προκριματικά του Euro2016.

Ο σκόρερ των φιλοξενούμενων αναφέρθηκε στην τελευταία επίσημη νίκη της ομάδας του, ενώ σχολίασε πως θα μπορούσε να είχε προηγηθεί νωρίτερα.

Για τη νίκη: «Μεγάλη νίκη για μας. Έχουν περάσει πολλά χρόνια απ’ την τελευταία φορά που νικήσαμε σε επίσημο παιχνίδι, οπότε καταλαβαίνετε πώς νιώθουμε».

Για το αν αυτό είναι το παιχνίδι της ζωής του: «Είναι πολύ κοντά. Έχω παίξει και σε άλλα σημαντικά παιχνίδια, αλλά αυτή είναι μια μεγάλη νίκη και είναι ίσως το μεγαλύτερο που έχω αγωνιστεί».

Για την άποψη που σχημάτισε για την Ελλάδα: «Προσπαθήσαμε να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη. Κλείσαμε τους χώρους και αυτοί προσπάθησαν να αναπτυχθούν απ’ τα πλάγια. Δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Εμείς καταφλραμε να σκοράρουμε ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο -θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει και στο πρώτο- και τελικά φύγαμε με τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: