Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Ρανιέρι: «Θα συνεχίσω δουλεύοντας»

Ξεκάθαρη η πρόθεση του Κλαούντιο Ρανιέρι να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ποδοσφαίρου όπως την εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου.

Ρανιέρι: «Θα συνεχίσω δουλεύοντας»
Ξεκάθαρη η πρόθεση του Κλαούντιο Ρανιέρι να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ποδοσφαίρου όπως την εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου.

«Θα συνεχίσω δουλεύοντας. Με ενδιαφέρει να δουλέψω προκειμένου να διορθώσω την κατάσταση», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός ο οποίος πρόσθεσε: «Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου και την καριέρα μου αλλά την ομάδα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κλαούντιο Ρανιέρι στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Εθνικής...

Για το ματς:

Όλοι θέλαμε να κάνουμε μέσα στην έδρα μας την πρώτη μας νίκη. Δεν ήταν μια θετική εξέλιξη. Δεν τα καταφέραμε. Και οι δύο ομάδες κάναμε ευκαιρίες αλλά οι αντίπαλοί μας ήταν αυτοί που άξιζαν τη νίκη.

Για το αν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση:

Μόνο η δουλειά μπορεί να αλλάξει αυτήν την κατάσταση. Αυτό είναι το κλειδί για να ξεφύγουμε από το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε. Κάναμε το λάθος να θεωρούμε πως είναι ένας εύκολος όμιλος, αλλά φαίνεται πως δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι.

Όλες οι ήττες είναι άσχημες. Νίκες και ήττες πρέπει να τις αφήσουμε στο παρελθόν για να κοιτάξουμε το μέλλον. Θα συνεχίσω δουλεύοντας. Με ενδιαφέρει να δουλέψω προκειμένου να διορθώσω την κατάσταση. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Είμαστε τελευταίοι στον όμιλο γιατί αυτή η θέση μας αξίζει και την ευθύνη την έχει κυρίως ο προπονητής. Δεν έχω μιλήσει με τους παίκτες. Θα μιλήσουμε στην προπόνηση. Ήξερα στην αρχή πως πολλοί παίκτες δεν ήταν σε φόρμα ή εκτός ρυθμού. Τώρα είδα παίκτες σε καλή κατάσταση και γι αυτό μου προκαλεί έκπληξη η εικόνα και το αποτέλεσμα.

Ξέρω τους παίκτες και το τι συμβαίνει. Οι Έλληνες παίκτες είναι μαχητές και έχουν καρδιά. Μπορούν να παίξουν καλύτερα με την πλάτη στον τοίχο. Ελπίζω να το βγάλουν αυτό στο γήπεδο και να έχουν κάποια ελπίδα.

Για το αν είναι η πιο οδυνηρή ήττα της καριέρας του:

Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου και την καριέρα μου αλλά την ομάδα. Ήταν μια οδυνηρή ήττα. Τα λόγια είναι φτωχά. Είναι άσχημος ο τρόπος που χάσαμε και κυρίως επειδή έγινε μπροστά σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που δεν σταμάτησε λεπτό να μας στηρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: