Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Καλαβρός: «Να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας»

Την άμεση επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα απ’ τον Άρη θέλει η Νέα Κηφισιά, όπως τόνισε ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Μιχάλης Καλαβρός, ενόψει του ματς με τον Κολοσσό για την έκτη αγωνιστική.

Καλαβρός: «Να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας»
Να μην παρασυρθεί απ’ τον γρήγορο ρυθμό του Κολοσσού είναι το μυστικό για τη Νέα Κηφισιά, ώστε να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα απ’ τον Άρη, όπως τόνισε ο Μιχάλης Καλαβρός, ενόψει του ματς της έκτης αγωνιστικής της Basket League.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου χαρακτήρισε «κλειδί» του ματς τον ρυθμό, τονίζοντας πως δεν πρέπει να παρασυρθούν απ’ τον ενθουσιασμό των αντιπάλων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη σημασία του παιχνιδιού: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας καθώς προερχόμαστε και από ήττα στο ματς με τον Άρη και θέλουμε να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας παίζοντας καλά στην Ρόδο και κερδίζοντας το παιχνίδι».

Για το κλειδί της αναμέτρησης: «Πρέπει να αντεπεξέλθουμε στον ενθουσιασμό που δείχνει ο Κολοσσός στην έδρα του, είναι έμπειρη ομάδα και εκεί παίζει πολύ επιθετικά και με ενθουσιασμό. Πρέπει να μην παρασυρθούμε από το ρυθμό τους να επιβάλουμε το δικό μας για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη».

Για τα δυνατά σημεία του Κολοσσού: «Ο ενθουσιασμός το γρήγορο παιχνίδι και φυσικά ο επιθετικός οίστρος ορισμένων παιδιών όπως ο Τζέιμς και ο Τσάμης είναι τα πιο δυνατά τους σημεία».

Για το που θα στηριχθεί η Κηφισιά: «Εμείς πρέπει να έχουμε συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, να παίξουμε πολύ καλή άμυνα και κυρίως ατομική που θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να έχουμε καλό αμυντικό τρανζίσιον».

inner

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Νίκος Μπάρλος, ο οποίος τόνισε πως η αμυντική λειτουργία είναι βασική για την επιστροφή της ομάδας του στις νίκες. Αναλυτικά όσα είπε ο Πατρινός φόργουορντ:

Για τη σημασία του παιχνιδιού: «Κάθε αγώνας για μας είναι σημαντικός εάν θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και πόσο μάλλον μετά από μια ήττα που προέρχεται η ομάδα. Θέλουμε στη Ρόδο να επιστρέψουμε στα επιτυχή αποτελέσματα».

Για το κλειδί της αναμέτρησης: «Σε μια δυνατή έδρα όπως είναι αυτή του Κολοσσού πρέπει να μπεις δυνατά από το ξεκίνημα και δεν πρέπει να χαλαρώσεις σε κανένα σημείο του αγώνα γιατί θα έχεις πρόβλημα».

Για τα δυνατά σημεία του Κολοσσού: «Ο Κολοσσός έχει έναν πολύ καλό Αμερικάνο τον Τζέιμς ο οποίος μαζί με τον Άγγελο Τσάμη που είναι ο ηγέτης της ομάδας, είναι χρόνια εκεί και νιώθει άνετα, συνθέτουν ένα πολύ καλό δίδυμο στην επίθεση. Επίσης πιστεύω ότι μπορεί να λειτουργήσει υπέρ τους η αλλαγή του προπονητή γιατί τέτοιες καταστάσεις συσπειρώνουν την ομάδα και δίνουν κίνητρο στους παίκτες να παίξουν καλά».

Για το που θα στηριχθεί η Κηφισιά: «Νομίζω ότι για μας το παιχνίδι ξεκινάει από την άμυνα, θα στηριχθούμε για ακόμα μια φορά στην άμυνα, είναι χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας και από κει και πέρα εμφανιστούμε σοβαροί όπως γίνεται μέχρι τώρα και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: