Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Βγάζει 11άδα με το φλυτζάνι ο Γεωργιάδης!!

Ούτε σε ομάδα της γειτονιάς αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ, γράφει ο Αποδυτηριάκιας. Δεν έχει καμμία ευθύνη ο Γεωργιάδης γι' αυτόν τον ΠΑΟΚ, για το συνοθύλευμα που παρουσιάζει στο πρωτάθλημα. Εκτός κι αν θέλουμε να κάνουμε κριτική καφενείου. Για ένα πράμα μόνο ελέγχεται ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, ότι δέχεται να παριστάνει τον προπονητή. Και από το πουθενά να αναλαμβάνει ευθύνες που δεν του ανήκουν.
Αυτό που βγαίνει στο γήπεδο με τις φανέλλες του ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα. Ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να το χαρακτηρίσω. Ξεκίνησε το ματσάκι εκτός έδρας κόντρα στον Πανθρακικό με ενθουσιασμό και ορμητικότητα. Κι όταν έφαγε το γκολ πριν συμπληρωθεί δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ εξαφανίστηκε. Σα να δέχθηκε ένα σπρώξιμο ο πυγμάχος από τον αντίπαλο, όχι γροθιά στο πρόσωπο, και αμέσως σωριάστηκε χάμω.
Ο Πανθρακικός προβληματιζόταν πως θα αναχαιτίσει τον ΠΑΟΚ, πολυτέλεια ήταν για τους γηπεδούχους να κάνουν παιχνίδι, να αναπτύξουν πρωτοβουλίες. Κι όμως σκόραραν και το 2-0 στο ημίχρονο. Είναι βέβαιο ότι ο Γεωργιάδης έφτιαξε την ενδεκάδα με κλήρωση. Το 'χω σίγουρο.
Δεν θα ήξερε ποιον να βάλει ο Γεωργιάδης. Ούτε πως να παίξει. Ολοφάνερο. Άντε να δοκιμάσουμε 4-4-2, με δύο σέντερ-φορ, Αθανασιάδη, Παπαδόπουλο. Γιατί; Ό, τι έδειξε ο καφές στο φλυτζάνι.
Τραγωδία ο ΠΑΟΚ αμυντικά. Δεν γίνεται, ρε, αυτό το πράμα. Να το δεις ούτε σε ομάδα γειτονιάς. Ευάλωτο κάθε σημείο της περιοχής του ΠΑΟΚ. Δεν είναι σωστό να λες βαρειά κουβέντα για έναν παίκτη, αλλά αυτός ο Παπαγιαννόπουλος είναι για φανέλλα ενδεκάδας πρωταγωνίστριας στο πρωτάθλημα;
Ο Πανθρακικός μπορεί να μην περίμενε ότι θα κερδίσει 3-1, όμως τα χάλια του ΠΑΟΚ είναι στο πρόγραμμα. Καμμία έκπληξη. Και επαναλαμβάνω. Ο έσχατος ένοχος είναι ο Γεωργιάδης.

Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ έχει όνομα και αν δε θέλουν να το πουν οι άλλοι θα στο πει ο apodytiakias


Η ανυπαρξία του ΠΑΟΚ, πιο σωστά η ανυπαρξία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ έχει όνομα. Γιώργος Γεωργιάδης. Τι πλάκα είναι αυτή; Προπονητής στην ομάδα, που ακόμα είναι μέσα στους στόχους της, κάποιος που δεν είναι προπονητής.
Ποιος είναι ο Γεωργιάδης; Δεν βάζουμε στη ζυγαριά τον «στρατιώτη» του ΠΑΟΚ, αλλά κάνουμε κριτική στη διοίκηση και στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ. Υποτίθεται ότι έχουμε μια ανώνυμη εταιρεία. Μια επιχείρηση που οφείλει να την χαρακτηρίζει ο επαγγελματισμός.
Ποιος, λοιπόν, είναι ο Γεωργιάδης που κάθε χρόνο επιστρατεύεται να σώσει την κατάσταση. Κάποιο πόστο έχει στο μαγαζί. Υπεύθυνος ακαδημιών, επόπτης, βοηθός προπονητή, τι; Σε όποιον τομέα έχει υπευθυνότητα, αυτός είναι. Ε, είναι ο απόλυτος ειδικός, κατάλληλος, αναγκαίος, απαραίτητος και σ' αυτόν το ρόλο και στον άλλον.
Η ανάληψη της ευθύνης προπονητή στον ΠΑΟΚ, για μια ακόμα φορά, από το ίδιο πρόσωπο, φανερώνει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο το ότι η ομάδα λειτουργεί όπως την πρώτη μεταπολεμική δεκαετία. Τόσο πρόχειρα.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: