Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Αλλαγές στην εθνική από Χότζον!

Τους Ρόμπερτ Γκριν, Τζακ Μπάτλαντ και Ντάνι Ρόουζ κάλεσε στην εθνική ομάδα της Αγγλίας ο Ρόι Χότζον. Εκτός με προβλήματα τραυματισμών οι Φόρστερ και Σο.
Οι Γκριν και Μπάτλαντ θα αποτελέσουν τους αντικαταστάτες του Φρέιζερ Φόρστερ της Σαουθάμπτον, καθώς ο Άγγλος γκολκίπερ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Μπέρνλι και τέθηκε νοκ άουτ.
Ο 35χρονος τερματοφύλακας της ΚΠΡ μετρά 12 αγώνες με το εθνόσημο, ωστόσο, η τελευταία εμφάνιση ήταν το 2012, ενώ ο 22χρονος Μπάτλαντ της Στόουκ έχει μία συμμετοχή στο ενεργητικό του.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών» προχώρησε σε ακόμα μία αλλαγή στο ρόστερ της ομάδας, καθώς ο Λουκ Σο έμεινε τελικά εκτός αποστολής, με τον Ντάνι Ρόουζ της Τότεναμ να δέχεται την κλήση. Ο 24χρονος αριστερός μπακ είχε κληθεί στην εθνική και τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Ελβετία.
Η Αγγλία αντιμετωπίζει την Παρασκευή (27/3) τη Λιθουανια στα προκριματικά του Euro 2016, ενώ την Τρίτη (31/3) είναι προγραμματισμένο το σπουδαίο φιλικό με την Ιταλία.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: