Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

«Βλέπει» και φορ στη Βραζιλία!!

Περιπτώσεις επιθετικών τσεκάρει, μεταξύ άλλων, η ΑΕΚ στη Βραζιλία με τα… μάτια του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Εξελίξεις για Λούκα τις επόμενες μέρες.

«Βλέπει» και φορ στη Βραζιλία

Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης», σύμφωνα με τη SportDay, έχει ψηλά στην ατζέντα του και λύσεις επιθετικών. Από τη στιγμή που η παραμονή του Ιβάν Μπρέσεβιτς μετά το νέο σοβαρό τραυματισμό του είναι εξαιρετικά επισφαλής και ο Μακόλεϊ Κρισάντους ακόμη δεν έχει προσφέρει τα προσδοκώμενα, οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην κορυφή της επίθεσης, όπου πέραν του Χρήστου Αραβίδη δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη λύση.

Ο «Μίλο» θα κάνει την έκθεσή του και επιστρέφοντας από τη χώρα του καφέ θα συζητήσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Τραϊανό Δέλλα για να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή, τόσο από τις περιπτώσεις από τη Βραζιλία, όσο κι από αυτές στην Ευρώπη (ο Ράφικ Τζεμπούρ είναι πάντα στο προσκήνιο).

Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις για τον Λούκα, καθώς θα γίνουν απευθείας επαφές με την πλευρά του παίκτη στη Βραζιλία. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είναι ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει στην ΑΕΚ και κινούνται πολύ «ζεστά» για την απόκτησή του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: