Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Ώρα να... λογαριαστούν!!

Το πρωτάθλημα στην Ισπανία περνάει από το Καμπ Νου, όπου σε λίγες ώρες αναμετρώνται η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης. Πώς θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες και χρήσιμα στατιστικά στοιχεία.

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Ώρα να... λογαριαστούν

Όποια ομάδα κερδίσει σήμερα βάζει τις βάσεις για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο θεωρείται το συναρπαστικότερο των τελευταίων ετών, καθώς οι ανατροπές καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς είναι αλλεπάλληλες.

Στο καθαρά αγωνιστικό, οι Καταλανοί και οι Μαδριλένοι αναμένεται να αγωνιστούν με την ίδια ακριβώς παράταξη, δηλαδή 4-3-3.

Ο Λουίς Ερνίκε αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μπράβο, ο οποίος στην άμυνα θα έχει τους Άλβες, Πικέ, Ματιέ και Άλμπα. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μασεράνο, με εσωτερικούς μέσους τους Ράκιτιτς και Ινιέστα. Στην επίθεση θα παίξουν οι… MSN, Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ. Στον πάγκο θα βρίσκονται επίσης οι Τερ Στέγκεν, Μπάρτρα, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ραφίνια και Πέδρο. Εκτός είναι ο τραυματίας Βερμάλεν, ενώ για λόγους τακτικής οι Ντάγκλας, Μοντόγια, Σέρχι Ρομπέρτο.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Κάρλο Αντσελότι θα έχει στο τέρμα τον Κασίγιας. Την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν οι Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος και Μαρσέλο. Ως «εξάρι» θα παίξει ο Κρόος, με τους Μόντριτς και Ίσκο εσωτερικούς χαφ. Μπροστά θα είναι οι… BBC, Μπέιλ, Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Νάβας, Πατσέκο, Βαράν, Αρμπελόα, Νάτσο, Ιγιαραμέντι, Λούκας Σίλβα, Χεσέ και Τσιτσαρίτο. Εκτός είναι ο τραυματίας Χάμες και ο Κοεντράο που υποφέρει από γαστρεντερίτιδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα έχει 22 πρωταθλήματα, ενώ η Ρεάλ έχει δέκα περισσότερα. Όσον αφορά την προϊστορία, οι δύο ομάδες έχουν δώσει 169 αγώνες στο πρωτάθλημα (!), σε αυτούς οι «μερένχες» έχουν 71 νίκες, 66 οι «μπλαουγκράνα» και 32 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στο Καμπ Νου, τώρα, η Μπαρτσελόνα έχει 48 νίκες, 19 η «βασίλισσα της Ευρώπης» και 17 ματς έληξαν χωρίς νικητή.

Με την γλώσσα των αριθμών…



Οι επιδόσεις των δύο ομάδων

inner

Και των παικτών που ξεχωρίζουν

inner

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: