Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ιμπρά: «Δεν τίθεται θέμα προσωπικής εκδίκησης»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει αφήσει πίσω του το «προβληματικό» παρελθόν του στο «Καμπ Νου» και τις διαμάχες με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και δεν έχει διάθεση για προσωπική εκδίκηση όταν θα επιστρέψει τον επόμενο μήνα στην Καταλονία φορώντας πλέον τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν ή τουλάχιστον έτσι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.
 
«Όχι, οπωσδήποτε όχι, (δεν τίθεται θέμα εκδίκησης) Δεν είμαι εγώ αυτός που μιλά, αλλά οι εφημερίδες» , δηλώνει ο  Ιμπραΐμοβιτς.

«Προπονούμαι κάθε μέρα, το παιχνίδι (ενάντια στη Μπαρτσελόνα) έρχεται και θέλω αποτελέσματα. Αυτά που έχουν ειπωθεί έχουν ειπωθεί και ό,τι έγινε έγινε. Κοιτάω μπροστά, δεν κοιτάζω πίσω. Απλά θα παίξω και θα δούμε τι θα γίνει.»

Ο Σουηδός στράικερ θα χάσει το πρώτο παιχνίδι της σειράς λόγω της αμφιλεγόμενης κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των «16″ με αντίπαλο την Τσέλσι, αλλά θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς στο «Καμπ Νου».

«Έχω μόνο ένα αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ», συμπληρώνει. «Αν θες να κερδίσεις το Τσάμπιονς Λίγκ πρέπει να παίξεις ενάντια στις καλύτερες ομάδες. Πιστεύω οτι θα είμαστε έτοιμοι και θα απολαύσουμε και τα δύο παιχνίδια» και ολοκληρώνει:  «Δεν το αποκαλώ εκδίκηση. Κάθε παιχνίδι είναι ένα νέο παιχνίδι» .
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: