Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Τους «γλεντάει» ο Βαλβέρδε!! (video)

Έστω κι αν άργησε να... ξυπνήσει, έστω κι αν έχει μείνει (αρκετά) πίσω, τώρα πια η Μπιλμπάο σκορπάει... τρόπο! Η ομάδα του Βαλβέρδε πανηγύρισε πέμπτη σερί νίκη (ρεκόρ), επικρατώντας 2-1 της Αλμερία.

Τους «γλεντάει» ο Βαλβέρδε! (video)
Πάνε οι μέρες που η Μπιλμπάο «ανέσταινε» τον κάθε πικραμένο! Αυτά ανήκουν στο... παρελθόν, διότι τώρα πια οι Βάσκοι «τελειώνουν» τον έναν μετά τον άλλο. Τελευταίο θύμα της ομάδας του Βαλβέρδε, η Αλμερία, η οποία λύγισε στο Σαν Μαμές με σκορ 2-1 και παράλληλα διευρύνθηκε το σερί των νικητών στα πέντε παιχνίδια της Primera Division (έχοντας σκαρφαλώσει πλέον στους 39 πόντους), επίδοση που την πετυχαίνουν για πρώτη φορά εδώ και 30 χρόνια!

Εξ' αρχής, οι παίκτες του άλλοτε κόουτς του Ολυμπιακού είχαν αναλάβει τα ηνία. Και γρήγορα-γρήγορα, στο 9' ο Ετσεΐτα άνοιξε το σκορ (με καρφωτή κεφαλιά), ενώ στο 25' ο Ρίκο ήρθε να δώσει και δεύτερο λόγο στον κόσμο στις εξέδρες να πανηγυρίσει (με ωραίο ψιλοκρεμαστό). Η «άγευστη» Αλμερία δεν μπορούσε να προβάλλει ουσιαστικά αντίσταση και αν δεν ήταν το αυτογκόλ του Μπαλενθιάγκα (47') δεν θα σκεφτόταν καν πως η κατάσταση ήταν πιθανώς αναστρέψιμη. Και τελικά δεν ήταν, καθώς οι γηπεδούχοι δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα στη συνέχεια και πήραν τους τρεις βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν ακόμα ένα ματς και να παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού.


All Goals - Highlights | Athletic Bilbao 2-1... από EuropeanLeagueLiveGoal


Σόκαρε την Λεβάντε η Θέλτα. Η ομάδα του Βίγκο σκόραρε στο 86' με τον Τσαρλς και πήρε σπουδαίο διπλό με σκορ 1-0, που την ανέβασε στη μέση της βαθμολογίας και απομένει κάτι... λίγο για να εξασφαλίσει οριστικά την παραμονή της. Απ' την άλλη, η... ελληνική ομάδα (εκτός Βύντρα, Καράμπελας) διατηρείται τρίτη απ' το τέλος και συνεχίζει να «καίγεται» για το αν θα μπορέσει να σωθεί.



Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Παρασκευή 20 Μαρτίου

Έλτσε-Βαλένθια 0-4
(44' Γκόμεζ, 57' Αλκάθερ, 71' αυτ. Ρόκο, 90' Οταμέντι)

Σάββατο 21 Μαρτίου

Ατλέτικο Μαδρίτης-Χετάφε 2-0
(3' Τόρες, 44' Τιάγκο)

Ράγιο Βαγεκάνο-Μάλαγα 1-0
(22' Κακουτά)

Λεβάντε-Θέλτα 0-1
(86' Τσαρλς)

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Αλμερία 2-1
(3' Ετσεΐτα, 25' Ρίκο - 47' αυτ. Μπαλενθιάγκα)

Γρανάδα-Εϊμπάρ 0-0

Κυριακή 22 Μαρτίου

Λα Κορούνια-Εσπανιόλ (13:00)
Βιγιαρεάλ Σεβίλλη (18:00)
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Κόρδοβα (20:00)
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Η επόμενη (29η) αγωνιστική

Αλμερία-Λεβάντε
Θέλτα-Μπαρτσελόνα
Κόρδοβα-Ατλέτικο Μαδρίτης
Εϊμπάρ-Ράγιο Βαγεκάνο
Εσπανιόλ-Έλτσε
Χετάφε-Λα Κορούνια
Μάλαγα-Σοσιεδάδ
Ρεάλ Μαδρίτης-Γρανάδα
Σεβίλλη-Μπιλμπάο
Βαλένθια-Βιγιαρεάλ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: