Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Μάντζιος: «Θα σωθούμε»

Βέβαιος πως ο Λεβαδειακός θα πετύχει το στόχο της παραμονής δήλωσε ο Άκης Μάντζιος μετά το διπλό επί του Παναιτωλικού και συνεχάρη τους παίκτες του. «Θα το διασκεδάσουν στο πούλμαν και τέλος», είπε.

Μάντζιος: «Θα σωθούμε»
Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί πέτυχαν μία παλικαρίσια νίκη σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Παναιτωλικός. Ο Λεβαδειακός έχει αλλάξει πολύ τον τελευταίο μήνα και βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία σαν ομάδα, παίρνοντας τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να μείνουμε στην κατηγορία. Πιστεύουμε όλοι πάρα πολύ σε αυτή την ομάδα και θεωρώ πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Σχετικά με το παιχνίδι, πιστεύω πως από το πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ, μας έλλειπε όμως η σωστή τελική πάσα. Από εκεί και πέρα καταφέραμε να κρατήσουμε τη μπάλα μακριά από την εστία μας ακόμη και στα διαστήματα στα οποία ο Παναιτωλικός άσκησε μεγαλύτερη πίεση, πετυχαίνοντας μία πολύ σημαντική νίκη που μας δίνει μία μεγάλη βαθμολογική ανάσα».

Για το αν αυτή η νίκη έφερε την ομάδα του πιο κοντά στην παραμονή: «Σίγουρα αυτή η νίκη μας φέρνει πιο κοντά αλλά θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Τα παιδιά θα το διασκεδάσουν στην επιστροφή στο πούλμαν, αλλά από εκεί και πέρα με την ευκαιρία της διακοπής πρέπει να βρούμε το χρόνο και να ξεκουραστούμε, γιατί έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι μέχρι το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: